Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

100-prosenttinen palkkatuki Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston alueella

Työ- ja elinkeinoministeriö on valmistellut yhteistyössä yhdistys- ja säätiötoimijoiden sekä TE-toimistojen kanssa linjaukset TE-toimistojen ja palkkatuettua työtä sekä työkokeiluja tarjoavien yhdistysten, säätiöiden ja rekisteröityjen uskonnollisten yhdyskuntien yhteistyöstä. Linjausten tavoitteena on parantaa palkkatuetun työn ja työkokeilun vaikuttavuutta.

Työ- ja elinkeinoministeriö on asettanut henkilötyövuosikiintiön sataprosenttisen tuen käytölle koko maahan vuodelle 2017. Valtion vuoden 2017 talousarvion mukaan 100-prosenttista palkkatukea voidaan maksaa enintään 3 000 henkilötyövuotta vastaava määrä. Kiintiö ei koske Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamia hankkeita.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistolle varattu htv:n kiintiö on tällä hetkellä sidottu

Kiintiöjaon vuoksi mahdollisuus sataprosenttisen palkkatuen käyttöön on tänä vuonna huomattavasti pienempi kuin aiempina vuosina. Lisäksi joudutaan huomioimaan jo vuonna 2016 tehdyt sataprosenttiset palkkatukipäätökset siltä osin, kun ne ulottuvat vuoden 2017 puolelle.

100-prosenttisen palkkatukikiintiön täytyttyä työllistäminen 30%, 40% ja 50% tuella on edelleen mahdollista.

Kiintiön vuoksi palkkatukea saavan työnantajan tulee ilmoittaa kaikista, jo tehdyistä 100-prosenttisiin päätöksiin tulleista muutoksista, kuten keskeyttämisistä, TE-toimistoon osoitteeseen palkkatuki.pohjois-pohjanmaa(at)te-toimisto.fi.

TE-toimisto seuraa kiintiön kulumista ja tekee mahdollisesti tarkistuksia kiintiön jakoon, mikäli sidontatilanne muuttuu.

Lisätiedot:
palkkatuki.pohjois-pohjanmaa(at)te-toimisto.fi

 


Oma
asiointi