Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Ajankohtaista asiaa sinulle ammattiin valmistuva

Hyvä vastavalmistunut työnhakija,

Onnea valmistumisesi johdosta. Tuoreella ammattitaidollasi on hyvät mahdollisuudet työllistyä. Nyt on se hetki, kun kannattaa keskittyä työn etsimiseen. Muistathan, että myös kesätöitä ehtii vielä hakea.

Avoimiin työpaikkoihin pääset tästä >> Avoimet työpaikat

Avoimien työpaikkojen lisäksi kannattaa etsiä myös piilotyöpaikkoja. Kartoita sukulaisesi, tuttavat ja työssäoppimispaikat. Kerro sosiaalisessa mediassa, että etsit töitä.

>> Vinkkejä työnhakuun

Jos kuitenkin nyt on käynyt niin, että jäät työttömäksi, ilmoittaudu heti työnhakijaksi TE-toimistoon saadaksesi apua työnhakuusi. Voit ilmoittautua työnhakijaksi jo ennen opintojen päättymistä. Työttömyysturvasi alkaa siitä päivästä, kun ilmoittaudut työnhakijaksi.

Työnhakijaksi voit ilmoittautua helposti oma asioinnin kautta. Tähän tarvitset pankkitunnukset. Oma asiointiin pääset tästä >> Oma asiointi

Ellei sinulla ole pankkitunnuksia, ota yhteys TE-toimistoon joko puhelimella tai käymällä toimistossa. Jos ilmoittaudut verkossa, sinuun otetaan yhteyttä 14 päivän kuluessa ja sovitaan jatkosta. Puhelinnumeron alku on 0295.

Yhteystiedot >> Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto

Vaikka lomailu juuri nyt houkuttelisi, olemme todenneet, että jo muutaman kuukauden työttömyyden jälkeen työnsaanti vaikeutuu. TE-toimiston asiakkaana sinulla on käytössäsi maksuton oma asiointi – palvelu. Tässä palvelussa voit mm. päivittää tietojasi ja julkaista oman CV:si työnantajien käyttöön. Sekä työnantajat että TE-toimiston asiantuntijat käyttävät CV-nettiä hyödyksi etsiessä sinulle työmahdollisuuksia.

Katso vinkkejä työnhakuun:

>> Työnhaun webinaarit

>> Näin asioit kanssamme

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

>> Asioi meillä 

Olemme täällä TE-palveluissa sinua varten. Haluamme vilpittömästi auttaa sinua työllistymään uudella koulutuksellasi, jonka olet juuri saanut. Zemppiä työnhakuun ja muista meillä on yhteinen päämäärä; saada sinut työllistymään!

Terveisin TE-palveluiden henkilökunta

 

 


Oma
asiointi