Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Alkavat valmennusryhmät lokakuussa

Ensimmäistä kertaa työnhakijana olevat pääsevät kehittämään työnhakutaitojaan tai etsimään urapolkuaan lokakuussa alkavissa valmennusryhmissä. Myös ansioituneille työnhakijoille on tarjolla oma Next Level -valmennus, jossa omia työnhakutaitojaan voi kehittää tietyillä teemoilla.

Huomaathan, että valmennuksiin osallistumisesta sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa omassa työllistymissuunnitelmassa. Tutustu valmennustyyppeihin täältä.

Työnhakuvalmennukset

Työnhaun perusvalmennuksissa saat tarvittavat tiedot, miten pääset alkuun työnhaussa. Valmennuksissa on tarjolla 5-8 päivän ryhmiä, joissa 5 päivän aikana käyt läpi työnhakuprosessin kokonaisuudessaan ja opit hakemaan työtä tavoitteellisesti. Työnhakuprosessin läpikäynnin lisäksi 7-8 päivän valmennuksissa pääset esim. tekemään video-CV:n ja luomaan oman hissipuheesi.

Perusvalmennus 5pv:

Perusvalmennus 5 pv + erikoissisältö 2-3 pv:

Next Level

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus max. 8 päivää eri teemoja loka-joulukuun tarjonnasta. Valmennus on tarkoitettu työnhaun perusvalmennukset käyneille. Valmennukseen voi hakeutua non-stoppina ja se järjestetään Oulussa.

Uravalmennukset

Kaipaatko tietoa ja neuvontaa omaan ammatinvalintaasi? Mietitkö koulutukseen hakeutumista? TE-palvelujen 10 päivän uravalmennukset avustavat sinua selkeyttämään urasuunnitelmiasi.

Webinaarit

Webinaareja joka torstai klo 13-14! Huomaathan, että webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.


Oma
asiointi