Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Alkavat valmennusryhmät marraskuussa

Tarvitsetko vinkkejä, miten aloittaa työnhaku tai mietitkö omia uravaihtoehtojasi? TE-toimiston työnhaku- ja uravalmennuksista voit löytää potkua työelämään pääsemisessä. Jos työnhakusi on jatkunut jo pidempään ja haluaisit kehittää taitojasi, voit hakea mukaan uuteen Next Level -valmennukseen, jossa on tarjolla eri työnhaun teemoja marras-joulukuun ajalle.

Huomaathan, että valmennuksiin osallistumisesta sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa omassa työllistymissuunnitelmassa. Tutustu valmennustyyppeihin täältä.

Työnhakuvalmennukset

Työnhaun perusvalmennuksissa saat tarvittavat tiedot, miten pääset alkuun työnhaussa. Valmennuksissa on tarjolla 5-8 päivän ryhmiä, joissa 5 päivän aikana käyt läpi työnhakuprosessin kokonaisuudessaan ja opit hakemaan työtä tavoitteellisesti. Työnhakuprosessin läpikäynnin lisäksi 7-8 päivän valmennuksissa pääset mm. tekemään video-CV:n ja luomaan oman hissipuheesi.

Perusvalmennus, 5pv:

Perusvalmennus, 5 pv + erikoissisältö 2-3 pv:

Next Level

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus max. 8 päivää eri teemoja marras-joulukuun tarjonnasta. Valmennus on tarkoitettu työnhaun perusvalmennukset käyneille. Valmennukseen voi hakeutua non-stoppina ja se järjestetään Oulussa.

Uravalmennukset

Kaipaatko tietoa ja neuvontaa omaan ammatinvalintaasi? Mietitkö koulutukseen hakeutumista? TE-palvelujen 10 päivän uravalmennukset avustavat sinua selkeyttämään urasuunnitelmiasi.

Kaikille työnhakijoille:

Korkeakoulutetuille:

Nuorille (ylioppilaat ja ammattitutkinnon suorittaneet):

Ilmoittautumiset valmennuksiin ja joulukuussa alkavat ryhmät löydät tapahtumakalenteristamme.


Oma
asiointi