Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Alkavia työvoimakoulutuksia Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla on alkamassa monipuolisia koulutuksia, joissa on mahdollisuus suorittaa ammatti-/perustutkinto tai niiden osia. Koulutuksia löytyy myynti- ja taloushallinnon alalle, matkailu- ja ravintola-alan tehtäviin, rakennus- ja metsäalalle sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tutustu koulutuksiin alta ja hae mukaan.

Myynti ja talous

Taloushallinnon ammattitutkinnossa saat laaja-alaiset taidot työskennellä joustavasti taloushallinnon tehtävissä. Kuusamossa järjestettävään koulutukseen opiskelupaikkoja on 7 ja Oulussa paikkoja on 10 henkilölle. Haku Kuusamoon päättyy 22.1. ja Ouluun 26.1.

Myynnin ammattitutkinnon suorittamalla pääset toimimaan vastuullisissa myyntitehtävissä. Koulutuksesta saat osaamisen vastata tuoteryhmistä, palvelukokonaisuuksista tai asiakkuuksista. Koulutus järjestetään Kuusamossa ja opiskelupaikkoja on 7 henkilölle. Haku päättyy 22.1.

Matkailuala

Kalajoella järjestettävässä matkailualan perustutkinnossa opiskelupaikkoja löytyy kahdelle ja opinnot suuntautuvat liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tuottamiseen. Haku päättyy 10.1.

Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon suorittanut henkilö voi toimia asiakaspalvelutehtävissä toteuttaen pääasiassa luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja. Opiskelupaikkoja Kuusamossa järjestettävään koulutukseen on 2. Haku päättyy 20.1.

Ravintola-ala

Tarjoilijan ammattitutkinnon avulla saat tarvittavan osaamisen kahvila-ravintoloiden myyntityöhön ja tarjoiluun sekä ruokaravintoloiden tarjoiluun. Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus 16.1. klo 13.30. Opiskelupaikkoja Oulussa järjestettävään koulutukseen on 5. Haku päättyy 22.1.

Rakennusala

Rakennusalan ammattitutkinnossa pääset suorittamaan talonrakennuksen osaamisalan koulutuksen, jossa saat pätevyyden tehdä talonrakennustyömaan perustusvaiheen töitä. Opiskelupaikkoja Oulussa on 16 henkilölle. Oulun haku päättyy 12.1.

Kuusamossa voit kehittää aiempaa osaamistasi rakennusalalta syventävien opintojen avulla talonrakennuksen ammattitutkinnossa. Opiskelupaikkoja on 8. Haku päättyy 22.1.

Metsäala

Metsäalan perustutkinnossa saat metsäkoneenkuljettajan pätevyyden ja osaat käyttää, kuljettaa ja huoltaa metsäkoneita. Koulutus järjestetään Taivalkoskella ja opiskelupaikkoja on 3. Haku päättyy 16.1.

Yrittäjyys

Yrittäjän ammattitutkinnossa saat käytännön osaamista ja valmiuksia yrittäjyyteen. Koulutuksen sisältöön kuuluu mm. yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen. Opiskelupaikkoja Oulussa järjestettävään koulutukseen on 10. Haku päättyy 31.1.

Tutustu muihin Pohjois-Pohjanmaan alkaviin koulutuksiin hakupalvelussamme.


Oma
asiointi