« Takaisin

Ammattiopisto Lappian seinätön työpaja nuorille askeleena työhön tai koulutukseen

Ammattiopisto Lappian seinätön työpaja on tarkoitettu 15-29 -vuotiaille nuorille, joiden seuraava steppi on päästä työelämään tai opiskelemaan. Työpajalla ei ole pysyviä seiniä, koska jokaisen nuoren toiminnallinen työpajajakso räätälöidään omista lähtökohdista käsin. Seinättömässä työpajassa nuori pääsee kokemaan kiinnostavan alan työtä tai koulutusta sekä etsimään ja löytämään omia vahvuuksia ohjatusti ja työvaltaisesti.

Pajaan pääsee mukaan tulemalla mukaan starttipäiviin, joita järjestetään joka kuukausi – vuoroin Torniossa ja Kemissä. Mukaan pääsee myös muuna aikana ottamalla yhteyttä opinto-ohjaaja Jaana Karjalaiseen, puh. 040 191 7252, jaana.karjalainen(at)lappia.fi. Tämän vaihtoehdon voi ottaa puheeksi myös oman ohjaajan kanssa esim. etsivässä nuorisotyössä, sosiaalitoimessa, TE-toimistossa tai työpajalla.

Tutustu tarkemmin ja katso starttipäivien ajankohdat osoitteessa: www.lappia.fi/uudetopintopolut.


Työpajatoimintaa myös Keminmaassa! - Väylis 15-29 -vuotiaille keminmaalaisille

Oletko jo kuullut Väyliksestä? Se on työpaja keminmaalaisille nuorille, jotka etsivät opiskelu- tai työpaikkaa, tarvitsevat tukea arkeen tai kaipaavat sisältöä päiviin. Toiminta rakentuu nuoren omista lähtökohdista. Tavoite on, "ettei kukkaan joutuisi hukkaan."

Paja on auki neljänä päivänä viikossa: maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin Keminmaan kirjaston yläkerrassa, os. Väylätie 6. Hakeutuminen työpajaan tapahtuu ottamalla yhteyttä työpajaohjaaja Merja Kauraseen, puh. 044 577 0769, merja.kauranen(at)pto.fi tai omaan ohjaajaan esim. etsivässä nuorisotyössä, sosiaalitoimessa tai TE-toimistossa.


Oma
asiointi