Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Business Finland tarjoaa yrityksille kehitysrahoitusta häiriötilanteessa

BusinessFinland on lanseerannut uuden rahoitustuotteen koskien liiketoiminnan kehittämistä nykyisessä markkinoiden häiriötilanteessa. Rahoituspalvelut on tarkoitettu Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta.

Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteissa -rahoitus on vaiheistettu kahdeksi palveluksi.

1) Esiselvitysrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin
Rahoituksen suuruus on enintään 10 000 euroa. Rahoituksella yritys voi selvittää ja suunnitella itselleen uusia liiketoimintoja, korvaavia alihankintaketjuja ja tuotannon organisoimista koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen.

2) Kehittämisavustus liiketoiminnan häiriötilanteisiin
Rahoituksen suuruus voi olla 50 000 – 100 000 euroa. Rahoituksella yritys voi toteuttaa niitä kehittämistoimenpiteitä, joita se on tunnistanut esiselvityksessä tai muuten omana toimintanaan ja jotka parantavat yrityksen mahdollisuuksia koronan aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Toimenpiteiden tavoitteena tulee olla yritykselle uusia ratkaisuja tuotteisiin tai tuotantoon liittyen.

Rahoituksen määrä
Kehitysprojektissa avustuksen määrä on 80 prosenttia projektin hyväksytyistä kokonaiskustannuksista ja ennakkoa voidaan maksaa 70 prosenttia avustuksen määrästä.

Lue lisää:
Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteessa (businessfinland.fi)


Oma
asiointi