Euroopan ammattitaitoviikko TE-palveluissa 14.-18.10.2019

Vuosittain järjestettävää Euroopan ammattitaitoviikkoa vietetään 14.-18.10.2019 ja se näkyy myös TE-palveluissa. Ammattitaitoviikolla nostamme esiin ammattillista osaamista ja koulutusta. Teemoina ovat mm. tämän hetkiset työelämän osaamistarpeet, jatkuva oppiminen ja digitalisaatio. Ammattitaitoviikon päätapahtuma järjestetään EU-puheenjohtajuuskauden kunniaksi Helsingissä, minkä lisäksi tapahtumia on ympäri Eurooppaa.

TE-palvelut järjestää tapahtumia erityisesti työnantajille. Tapahtumissa kerromme oppisopimuskoulutuksesta sekä muista TE-palvelujen järjestämistä koulutusmahdollisuuksista työntekijöiden osaamisen päivittämiseksi tai uusien työntekijöiden rekrytoimiseksi. Löydät tilaisuuksia myös yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä aloittaville yrittäjille. Lähdemme myös tehostetusti työnantajakäynneille!

Tai haluatko, että asiantuntijamme tulevat yritysvierailulle toimipaikkaasi kertomaan lisää eri tarjolla olevista mahdollisuuksista? Ota yhteyttä: tyonantajapalvelut.lappi@te-toimisto.fi tai 0295 039 502.

Viikon aikana ja sen ympärillä järjestetään toimintaa ja tapahtumia myös Lapissa. Tulossa on mm. pop up -tapahtumia, yrittäjien aamupalatilaisuuksia ja tehostetusti yrityskäyntejä. Myös Rovaniemen Ohjaamo ja Kemin Kohtaamo järjestävät tilaisuuksia ja toimintaa teemaan liittyen. Tiedotamme kaikista näistä ja niihin osallistumisesta lisää verkkosivuillamme ja eri sosiaalisen median kanavissamme.

Tapahtumat työnantajille:

Seuraa ammattitaitoviikon ohjelmaa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #KylläLöytyy, #TEpalvelut, #DiscoverYourTalent, #EUVocationalSkills, #PESNetwork, #EuresFin

Lue uutinen kokonaisuudessaan valtakunnallisilta sivuilta


Oma
asiointi