Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Finland Works -virtuaaliset rekrytointimessut 4.4.2019 tarjoavat apua työvoimapulaan - yli 1500 työnhakijaa ympäri Eurooppaa on jo ilmoittautunut mukaan

Yhä useammat työnantajat raportoivat, että heillä on vaikeuksia saada osaavaa työvoimaa. Tähän ongelmaan EURES-palvelumme (European Employment Services) tarjoaa ratkaisua järjestämällä Finland Works -rekrytointimessut verkossa torstaina 4.4.2019 klo 10-16. Messut ovat osallistujille täysin maksuttomat.

Finland Works -messuilla suomalaisilla ICT-, energia-, rakennus- ja metallialan työnantajilla on tilaisuus kohdata työnhakijoita kaikkialta Euroopasta. Muutama meidänkin alueemme yritys on jo ilmoittautunut mukaan. He ovat saaneet mukavasti hakemuksia ja ovat jo suorittaneet hakijoiden esikarsintaa ennen messupäivän haastatteluja. Vieläkin ehtii kuitenkin hyvin mukaan; viimeinen ilmoittautumispäivä työnantajille on maanantaina 1.4.

Yli 1500 työnhakijaa eri puolilta Eurooppaa on jo ilmoittautunut messuille. He kaikki haluavat siis Suomeen töihin! Heistä suurin osa on 25-40-vuotiaita, ja heillä on keskimäärin yli viiden vuoden työkokemus. Heti kun työnantaja ilmoittautuu mukaan ja laittaa avoimet työpaikkansa hakuun, messualustan keinoäly alkaa matchata työnhakijoita ja avoimia työpaikkoja.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan EURES-asiantuntija Tomas Ede, 0295 056 039

https://www.europeanjobdays.eu/en/events/finland-works

 

 

 


Oma
asiointi