Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Haemme palveluntuottajia nuorten uuteen työllistymistä tukevaan ostopalveluun

Keski-Suomen TE-palvelut ja ELY-keskus hakevat palveluntuottajia ja yhteistyökumppaneita nuorten uuteen työllistymistä tukevaan ostopalveluun.

Nuoret kohti työtä! –palvelu on suunnattu pitkäaikaistyöttömille ja 17-29-vuotiaille nuorille, joilla on ainoastaan perusasteen tutkinto ja jotka ovat työttöminä työnhakijoita TE-toimistossa. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman palvelun tavoitteena on löytää uusia välineitä nuorten työllistymisen tukemiseksi, voimaannuttamiseksi ja ammatilliseen koulutukseen kiinnittymiseksi. Keski-Suomessa palvelun tavoitteena on saavuttaa 250 nuorta.

Palveluun haetaan nyt palveluntuottajia ja yhteistyökumppaneita yhteistyöhön palvelun toteuttajiksi. Lähtökohtana on, että palvelun tarjoaja etsii ja toteuttaa parhaat keinot, joilla palvelun tavoitteet voidaan saavuttaa Keski-Suomessa.

TE-palvelut ja ELY-keskus järjestävät avoimen tiedotustilaisuuden palvelun käynnistymisestä perjantaina 23.3.2018 klo 9–11 Keski-Suomen TE-toimiston auditoriossa (Vapaudenkatu 58 A, Jyväskylä). Tilaisuutta voi seurata myös skypeyhteyden kautta.

Tilaisuus on avoin palveluntarjoajille ja sidosryhmille (ohjaamot, työpajat, yksityiset palveluntuottajat, toimialaliitot), jotka kiinnostuneet jättämään tarjouksen tai olemaan kumppaneina palvelussa, sekä kaikille asiasta kiinnostuneille nuorten kanssa toimiville.

Aika: perjantaina 23.3. klo 9–11

Paikka: Keski-Suomen TE-toimisto, Vapaudenkatu 58 A, Jyväskylä (auditorio, 1krs.). Mikäli haluat osallistua skypeyhteydellä, ota yhteyttä ja kysy ohjeet: tiedotus.keski-suomi@te-toimisto.fi.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus, nuorten ostopalvelut (ELY-keskus)

  • Lyhyt kuvaus palveluhankinta pilotin taustoista
  • Palveluiden kuvaus ja tavoitteet
  • Aikataulut hankinnassa
  • Palveluntuottajien keskinäinen yhteistyö jo tarjouksen työstämisessä

Palvelun, Nuoret kohti työtä -kohderyhmän kuvaus Keski-Suomessa (TE-palvelut)

Yleistä keskustelua hankittavasta palvelusta

Tilaisuuden yhteenveto ja päättäminen 

 

Tervetuloa paikanpäälle tai skypeyhteyden kautta!


Lisätietoja:

Teija Taskinen
koulutusasiantuntija
Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY)
teija.taskinen@ely-keskus.fi


Oma
asiointi