Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Hanna Makkula Etelä-Savon TE-toimiston johtaja 1.11.2019 alkaen

Hanna Makkula Etelä-Savon TE-toimiston johtaja 1.11.2019 alkaen 

- Etelä-Savon TE-toimistossa jatketaan asiantuntevaa työtä Etelä-Savon elinvoimaisuuden hyväksi laajassa yhteistyöverkostossa kumppanuuksia arjessa vahvistaen, painottaa Hanna Makkula. Hanna Makkula aloittaa Etelä-Savon TE-toimiston johtajana 1.11.2019, sitä ennen hän työskentelee kehittämisjohtajana Etelä-Savon TE-toimistossa. Hanna siirtyi Etelä-Savon TE-toimiston johtajan tehtävään Etelä-Savon maakuntaliitosta, jossa hän työskenteli hallinto- ja kehittämisjohtajana. 

- Maakuntamme elinvoima syntyy työstä ja siitä saadusta toimeentulosta. Olemme työllisyyden kannalta hyvässä vaiheessa, mutta haasteenamme on nykyinen väestönrakenne. Uusien yritysten  ja työpaikkojen perustaminen ovat avainasioita Etelä-Savon elinvoiman kannalta, unohtamatta olemassa olevien työpaikkojen säilyttämistä, toteaa Makkula.

- Etelä-Savon TE-toimistossa on asiantunteva henkilöstö, joka tekee joka päivä lujasti töitä henkilö-ja työnantaja-asiakkaidemme hyväksi. Nyt meille on tärkeää vahvistaa henkilösasiakkaiden hyvää alkupalvelua, jotta saamme ennaltaehkäistyä työttömyyttä ja lyhennettyä työttömyysjaksoja. Olen iloinen, että kaikkien Etelä-Savon kuntien, Kelan, Sosterin ja Essoten kanssa yhdessä rakennettu Kasvo-kumppanuuspilotin asiakaspalvelu on juuri alkanut, painottaa Makkula. Pilotin toimintatapana on laaja-alaisella ja moniammatillisella yhteistyöllä tehostaa asiakkaisen palvelua heti työttömyyden ensihetkillä ja näin ollen lyhentää työttömyyden kestoa.

Lisätietoja: 

Hanna Makkula, puh 0295 04 4004, Etelä-Savon TE-toimisto


Oma
asiointi