« Takaisin

Ilmoittaudu mukaan verkossa 6.9.2018 järjestettävään Work in Lapland -rekrytointitapahtumaan

Work in Lapland -rekrytointitapahtuma yhdistää verkossa pohjoisen matkailualan työnantajat sekä työnhakijat ympäri Eurooppaa! Tapahtuma toteutetaan Euroopan komission nettialustalla (www.europeanjobdays.eu) torstaina 6.9. klo 11.00-17.00.

Rekrytointitapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen matkailualan osaajia muualta Euroopasta sekä suomalaisia työnantajia. Samalla se tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Ja mikä parasta, osallistuminen on sekä hakijoille että yrityksille täysin ilmaista!

Tapahtumapäivän aikana työnhakija saa tietoa alan yrityksistä, työpaikoista sekä työtehtävistä, pääsee keskustelemaan yritysten kanssa ja voi järjestää itselleen vaikka työpaikkahaastattelun! Yritys puolestaan saa tapahtuman kautta itselleen kansainvälistä näkyvyyttä ja ennen kaikkea kanavan löytää motivoitunutta henkilöstöä tulevan sesongin tarpeisiinsa.

Viime vuonna tapahtuma tavoitti kymmeniä yrityksiä, joissa oli avoinna lähes 500 työpaikka. Noin 2000 työnhakijaa osallistui viime vuoden tapahtumaan ja tapahtumapäivään mennessä yritykset saivat yli 1800 työhakemusta eri puolilta Eurooppaa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta

Rekisteröityminen (yritykset ja työnhakijat)

Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.


Oma
asiointi