Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

INDUSTRY FINLAND rekrytointitapahtuma 12.4.2018 verkossa klo 11-16

Industry Finland on suomalaisten metalli-, rakennus- ja ICT-alan työnantajien rekrytointitapahtuma ja osa Euroopan laajuisesti järjestettävien European Job Days -tapahtumien ketjua. Tapahtuma toteutetaan konseptilla, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat verkkoalustan välityksellä. Rekrytointitapahtumaan voi osallistua mistä päin Eurooppaa tahansa. Verkkoalustalla voi tutustua yritysten esittelyihin ja keskustella muiden osallistujien kanssa joko yleisellä chat – keskustelupalstalla tai kahdenvälisissä Skype tai Netop yhteyksissä.

Tapahtuma tukee työvoiman liikkuvuutta ja on kohdennettu vastaamaan suomalaisten metalli-, rakennus- ja ICT-toimialojen yritysten työvoimatarpeisiin. Kohdennetut rekrytointitapahtumat verkossa tuovat laajempaa näkyvyyttä yrityksille ja työskentelymahdollisuuksia yli rajojen työnhakijoille, tukien alueen työmarkkinoiden kehitystä. Aikaisempien tapahtumien perusteella verkkoon odotetaan kymmeniä suomalaisia teollisuuden alan rekrytoivia yrityksiä ja jopa 2000 hakijaa. Tällä hetkellä mukana on jo lähes 200 työnhakijaa ja määrä nousee päivittäin. Osallistu verkkotapahtumaan rekisteröitymällä alustalle – www.europeanjobdays.eu Tapahtuman hyödyt yritykselle:

§ Kansainvälinen näkyvyys jopa 32 EU-maassa

§ Mahdollisuus kontaktoida kokeneita konkareita ja motivoituneita alanvaihtajia

§ Maksuton rekisteröityminen alustalle ennakkoon

§ Yrityksen virtuaalinen ständi muodostuu yrityksen esittelytekstistä, logosta ja työpaikkailmoituksista

§ Hakijoiden kiinnostuksen herättämiseksi yrityksen kannattaa lisätä mainosvideo yritysesittelyyn sekä tapahtumapäivän livelähetykseen

§ Työvoimatarpeiden esittely ja avoimet työpaikat

§ Yrityksen ennakkoon ilmoittama yhdyshenkilö on mukana chat-keskusteluissa työnhakijoiden kanssa tapahtumapäivänä

§ Mahdollisuus haastatella hakijoita verkossa tapahtumapäivänä

§ Rekisteröitymällä saa tietoa myös tulevista E(O)JD – tapahtumista Video-ohje rekisteröitymiseen

Rekisteröidyttehän tapahtumaan viimeistään 6.4.2018 mennessä osoitteessa www.europeanjobdays.eu. Rekisteröitymisen jälkeen teille lähetetään lisäohjeet. Tervetuloa, välkommen, welcome! Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.


Oma
asiointi