Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Joulukuussa vielä mahdollista osallistua valmennusryhmiin

Vuosi lähenee loppuaan ja joulupyhät ovat edessä, mutta ennen sitä on vielä mahdollisuus osallistua työnhaku- ja uravalmennuksiin. Valmennuksista saat neuvoja työnhaun aloittamiseen sekä omien uravaihtoehtojen selvittämiseen. Myös perusvalmennukset suorittaneille on tiedossa Next Level -valmennus, jossa on mahdollisuus syventää työnhakutaitojaan eri teemojen kautta.

Ilmoittautumiset valmennuksiin löydät tapahtumakalenteristamme. Vuoden 2019 valmennukset julkistetaan myöhemmin. Tarkkaile siis kalenteriamme, jos joulukuun ryhmistä ei löydy sinulle sopivia valmennuksia.

Huomaathan, että valmennuksiin osallistumisesta sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa omassa työllistymissuunnitelmassa. Tutustu valmennustyyppeihin täältä.

 

Työnhakuvalmennukset
Työnhaun perusvalmennuksissa saat tarvittavat tiedot, miten pääset alkuun työnhaussa. Valmennuksissa on tarjolla 5-8 päivän ryhmiä, joissa 5 päivän aikana käyt läpi työnhakuprosessin kokonaisuudessaan ja opit hakemaan työtä tavoitteellisesti. Työnhakuprosessin läpikäynnin lisäksi 7-8 päivän valmennuksissa pääset mm. tekemään video-CV:n ja luomaan oman hissipuheesi.

Perusvalmennus, 5pv:

Perusvalmennus, 5 pv + erikoissisältö 2-3 pv:

Next Level
Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus max. 8 päivää eri teemoja marras-joulukuun tarjonnasta. Valmennus on tarkoitettu työnhaun perusvalmennukset käyneille. Valmennukseen voi hakeutua non-stoppina ja se järjestetään Oulussa.

Uravalmennukset

Kaipaatko tietoa ja neuvontaa omaan ammatinvalintaasi? Mietitkö koulutukseen hakeutumista? TE-palvelujen 10 päivän uravalmennukset avustavat sinua selkeyttämään urasuunnitelmiasi.

Joulukuussa uravalmennuksia on alle 30-vuotiaille, jotka ovat suorittaneet ylioppilas- tai ammattitutkinnon.


Oma
asiointi