Kevään yrittäjyysvalmennuksemme, katso lisätiedot!

Lapin TE-palvelujen yrittäjyysvalmennukset koostuvat eri valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yrittäjyyden ja yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Tämän lisäksi tarjonnastamme löytyy mm. kevytyrittäjyysvalmennuksia, joissa valmennettava voi konkreettisesti kartoittaa eri työ- ja ansaintamahdollisuuksia sekä keinoja ansaita yrittäjämäisesti.

Yrityksen perustamisen teemapäivät ja täydentävät valmennuskokonaisuudet

Tarjoamme kevätkaudella viisi päivää kestäviä yrityksen perustamisen teemapäiviä sekä täydentäviä valmennuskokonaisuuksia seuraavista teemoista:

  • Minustako yrittäjä? Yritysajatuksesta yritystoiminnan suunnitteluun (yhteensä 5 pv)
  • Oman yrittäjyyden ja liikeidean lähtökohtien tarkastelu. Liikeidean laatiminen, sen menestystekijät/riskit ja idean arviointi (yhteensä 5 pv)
  • Liiketoimintasuunnitelman laadinta ja muokkaus sekä yritysmuodon valinta (yhteensä 5 pv)
  • Yrityksen talouden suunnittelu ja laskelmien tekeminen. Tarvittavien verkostojen kartoittaminen (yhteensä 5 pv)

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet

Kevytyrittäjyysvalmennukset

Kevytyrittäjyysvalmennuksissa osallistujien kanssa rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen, joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys.

12 päivää kestävät valmennukset toteutetaan noin kuuden viikon aikana lähi- ja verkko-opiskeluna sisältäen kahdeksan päivää ryhmävalmennusta ja neljä päivää henkilökohtaista sparrausta sovitusti. Osallistuminen onnistuu myös etänä! 

Kevään ja kesän aikana kevytyrittäjyysvalmennuksia järjestetään Rovaniemellä, Kemi-Tornion alueella, Hetassa, Sodankylässä, Kemijärvellä, Sallassa, Kittilän-Kolarin alueella, Ranualla, Pellossa ja Ivalo-Inarin alueella.

Lisätietoja valmennuksista Pro Manager Oy:

Ilmoittautumisohjeet ja aikataulut


Oma
asiointi