« Takaisin

Kiinnostaako työ matkailualalla, tule mukaan uravalmennukseen!

Matkailuala kärsii työvoimapulasta. Tämän sesongin kysyntä paikallisissa matkailualan yrityksissä on jo ylittänyt viime vuoden varaustilanteen. Matkailualan työntekijöiden rekrytoimiseksi Rovaniemellä järjestetään  Polku-hankkeen ja TE-palveluiden toimesta Matkailualan uravalmennus 9.10.2017 – 19.1.2018. Valmennuksen toteuttaa Eduro-säätiö.

Uravalmennus on suunniteltu yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa vastaamaan yritysten tarpeita. Tavoitteena on luoda ketterä uravalmennusmalli, jossa työnhakijat perehtyvät matkailualan monipuolisiin tehtäviin kahden kuukauden aikana. Uravalmennus on käytännönläheinen. Se toteutetaan matkailualan yrityksissä eri tehtävissä. Matkailualan uravalmennuksen sisältönä ovat paikallistuntemus, asiakaspalvelu, siistimistehtävät, tarjoilu ja keittiöalan avustavat tehtävät. Tavoitteena on taata kaikille osallistujille työllistyminen matkailun tehtäviin uravalmennuksen aikana.

Uravalmennus on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille, erityisesti alle 30- ja yli 54-vuotiaille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet matkailualasta. Osallistujat perehdytetään alalle kahden kuukauden valmennuksen aikana siten, että matkailun sesonkiin on helppo työllistyä.

Lisätietoja:
Matkailualan uravalmennus Rovaniemellä (esite, pdf)
Ilmoittautumislomake
Polku -hankkeen uravalmennukset Lapin TE-toimiston sivuilla

Päivitetty 12.9.2017

Oma
asiointi