Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koe pohjoista taikaa - Matkailuyrittäjät rekrytoivat nyt ensi sesongiksi

Matkailusesonki lähestyy! Ensi viikolla on hyvä tilaisuus tutustua matkailualaan ja alan yrityksiin, kun kaksi isoa matkailualan rekrytointitapahtumaa järjestetään, peräkkäisinä päivinä.

 

Keskiviikkona 27.9. järjestettävässä Work in Lapland – Welcome to Finland online-tapahtumassa etsitään Lapin matkailuyrittäjille tulevaksi sesongiksi työntekijöitä. Monipuolisia ja mielenkiintoisia työpaikkoja on tarjolla yli 300! Älä siis missaa mahdollisuuttasi päästä työskentelemään Lapin upeissa talvimaisemissa vaikkapa husky safarilla, tonttuna tai kokkina.

Lisätietoja tapahtumasta löydät Te-palveluiden sivuilta. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja rekisteröidy tapahtumaan EOJD:n sivuilta.

 

Torstaina 28.9. Kempeleen Zemppi Areenalla järjestetään Matkailun suuri taivas -tapahtuma, jossa tarjolla on pohjoisen taivaan alta lukemattomia mahdollisuuksia matkailualan tehtäviin. Avoimia työpaikkoja löytyy revontulenkirjaviin tehtäviin yli 20 työnantajan toimesta. Tapahtumassa yritykset pääsevät myös verkostoitumaan keskenään ja muiden toimijoiden kanssa aamupäivän aikana.

Tutustu tapahtumassa mukana oleviin yrityksiin ja oppilaitoksiin, sekä ilmaisiin bussikuljetuksiin tapahtuman sivuilta.

Liity linjoille kotisohvalta keskiviikkona ja saavu torstaina Zemppi Areenalle Kempeleeseen!


Oma
asiointi