Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Korona-aikanakin saat TE-toimistosta palveluja esim. ammatinvalintaan

Poikkeusaikana asiakaspalvelu keskittyy työttömyysturvaan

Poikkeusaikana työnhakijoiden määrä on noussut te-palveluissa reippaasti. TE-toimistossa tehdään nyt ensisijaisesti töitä sen eteen, että uusien asiakakiden työnhaut saadaan oikein käyntiin ja kaikkien työnhakijoiden työttömyysturva-asiat saataisiin hoidetuksi eteenpäin etuuden maksajille.

Palveluihin kannattaa hakeutua omatoimisesti

Asiakkaiden on hyvä seurata toimiston viestintää niin toimiston täällä omalla nettisivulla kuin somessakin, jotta he tietävät, mitä palveluja on tarjolla ja millä tavoin. Palveluihin kanttaa hakeutua nyt omatoimisesti.

Etäopiskelu on mahdollista monessa oppilaitoksessa

Oppilaitoksissa on tänä keväänä tehty paljon työtä sen eteen, että opiskeleminen olisi entistä enemmän mahdollista paikasta riippumatta, erilaisia etäyhteyksiä hyödyntäen. Monia opintoja voi aloittaa nyt poikkeusaikanakin, ja nyt on hyvä varautua myös normaaliaikaan, joka vielä koittaa.

Ammatinvalinta-ja uraohjeuspalveluja annetaan TE-toimistosta etäpalveluna

TE-toimiston psykologien antamaa ohjausta oman uran suunnittelemiseen ja ammatti- ja koulutusvalintojen tekemiseen saa nytkin, ja nyt voikin olla hyvä aika varautua tulevaan. Tällä hetkellä ohjauskin annetaan etänä, pääasiassa puhelimen välityksellä ja lisäksi erilaisia nettipalveluita hyödyntäen. Voit varata ajan ammatinvalinnanohjaukseen jättämällä ajanvarauspyynnön joko osoitteeseen kirjaamo.etela-savo@te-toimisto.fi. tai internetsivuiltamme te-palvelut.fi, oma asiointi -palvelusta. Kerro ajanvarauspyyntöä tehdessäsi myös puhelinnumerosi yhteydenottoja varten. Autamme mielellämme.

Etelä-Savon TE-palvelujen ammatinvalintapsykologit


Oma
asiointi