Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koronaepidemian vaikutukset Satakunnan TE-toimiston asiakaspalveluun

Hallituksen vahvistaman poikkeustilan ja antamien linjausten mukaisesti Satakunnan TE-toimisto on päättänyt seuraavista välittömistä toimenpiteistä epidemian laajenemisen rajoittamiseksi ja toimiston palvelukyvyn turvaamiseksi.

1. Pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti verkossa TE-palveluiden Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Toistaiseksi TE-toimistossa eikä toimiston opastuksissa ole saatavilla kasvokkain tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Toimipaikoissamme (Pori ja Rauma) tai niiden sisäänkäyntien yhteydessä (Harjavalta ja Kankaanpää) on asiakkailla mahdollisuus jättää asiakirjoja tai yhteydenottopyyntöjä TE-toimistolle. Toimipaikoilla on ohjeet asiakirjojen jättämisestä oikeaan paikkaan ja lomakkeet mm. työnhakijaksi ilmoittautumiseksi ja yhteydenottopyynnölle. Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita, niin pyydämme välttämään asiointia TE-toimipaikoissa. Harjavallan ja Kankaanpään toimipaikkojen asiakaspalvelutilat ovat toistaiseksi suljettuina.

Päivitetty 30.7.2020: 
Satakunnan TE-toimiston toimipaikkojen aulapalvelut avataan asiakkaille elokuussa: maanantaina 3.8. avataan Porin ja Rauman aulapalvelut, 10.8. Harjavallan ja 11.8. Kankaanpään aulapalvelut. 

2. Kaikki asiakastapaamiset on muutettu toistaiseksi puhelin- tai videopuhelutapaamisiksi. Olemme myös siirtäneet toimipaikkojemme vastaanottohenkilöstöä asiakkaiden puhelinpalveluihin palvelutarpeisiin vastaamiseksi.

3. TE-toimiston järjestämät rekrytointitapahtumat ja muut yleisötilaisuudet on peruttu toistaiseksi.

Noudatamme asiakaspalvelussamme THL:n ja AVI:n ohjeita. Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta.

Toimiessasi TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan.

Omaan asiointiisi liittyen suosittelemme tarkistamaan ensimmäiseksi, onko kysymykseesi jo vastaus sähköisessä Oma asiointi -palvelussa. Se on käytössäsi verkossa 24/7.

Tilannetta seurataan jatkuvasti. Mahdollisista uusista toimenpiteistä tiedotetaan erikseen.

Oma asiointi -palvelu

TE-palvelut koronatilanteessa -tiedote valtakunnallisilla te-palvelut.fi-sivuilla

TE-palvelujen valtakunnallinen uutinen tilanteesta

Uutinen päivitetty 6.7.2020.

 


Oma
asiointi