Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koulutusten infopäivässä esillä tulevia työvoimakoulutuksia - Keski-Suomessa haussa yli 60 koulutusta

Koulutusten infopäivässä esitellään tulevana perjantaina haussa olevia työvoimakoulutuksia. Päivän aikana kouluttajat esittelevät kahdeksan koulutusta ja antavat lisätietoa koulutusten sisällöistä. Myös TE-palveluiden asiantuntijat ovat tavattavissa infopäivässä.

Keski-Suomessa on tällä hetkellä haussa yli 60 työvoimakoulutusta (ml. RekryKoulutukset). Infopäivässä esitellään muun muassa suosittua Digitaaliset palvelut ja työkalut -koulutusta. – Koulutus monipuolistaa osaamista, auttaa ymmärtämään digitaalisen markkinoinnin ympäristön ja tukee myös mikro- ja pk-yritysten digitaalista osaamista, toimitusjohtaja Tapio Laurila Avartumilta esittelee. – Tämä koulutus on sinällään erilainen, että se sisältää paljon käytännön opetusta. Käymme läpi asia kerrallaan käytännön työkaluja, että opiskelija oppii ja saa rohkeutta hyödyntää näitä tulevissa työtehtävissä.

Verkon kautta toteutettava Matkailu- ja palvelualan verkkokoulutus sisältää taas hieman erilaisen rakenteen. Verkkomuotoisen toteutuksen vuoksi koulutukseen on mahdollista osallistua koko Keski-Suomen alueelta, ja miksei muualtakin Suomesta. – Koulutus alkaa kahdella lähipäivällä, jonka jälkeen opetus siirtyy verkkoon. Myös verkon kautta annettava opetus on reaaliaikaista ja kasvokkaista, mutta mahdollistaa osallistumisen läpi Keski-Suomen. Koulutus on hyvä paketti siitä, mitä tämän päivän matkailu on. Koulutus järjestetään syksyllä, joten sen päätteeksi on mahdollista lähteä harjoitteluun esimerkiksi Lapin tunturikeskuksiin, Laurila esittelee.

Lisätietoja näistä ja muista koulutuksista kuulet Koulutusten infopäivässä perjantaina 24.8.2018 klo 12-14. Päivää vietetään Keski-Suomen TE-toimiston Jyväskylän toimipisteellä (Vapaudenkatu 58 A, auditorio 1. krs).

Tapahtumassa kahvitarjoilu.Tervetuloa!

 

Lisätiedot:

Marja-Leena Hannula
asiantuntija, koulutus- ja valmennuspalvelut
Keski-Suomen TE-palvelut
marja-leena.hannula@te-toimisto.fi

Talvikki Tuimala
koulutussuunnittelija
Keski-Suomen TE-palvelut
talvikki.tuimala@te-toimisto.fi


Oma
asiointi