Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Kunnon työtä ja työkuntoa rekrytapahtumassa 6.11.2017 yli 100 työpaikkaa tarjolla

Kunnon työtä ja työkuntoa on monipuolinen ja uudenlainen rekrytointitapahtuma, missä työnhakijan tilanne otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti. Tapahtuman teemana on ammatin vaihtaminen.

Tarjolla on avoimia työpaikkoja ja mahdollisuus esittäytyä työnantajille. Tapahtumassa tarjotaan koulutuspalveluita, työnhakupalveluita, ammatillisen kuntoutuksen palveluita, kuntien työllisyyspalveluita, liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä eri hankkeiden ja järjestöjen palveluita, millä voi parantaa ja ylläpitää työ- ja toimintakykyä.

Rekrytointitapahtuma järjestään maanantaina 6.11.2017 kello 14.00 alkaen TE-palvelut Messissä, Kauppakeskus Apaja, Kuopio. Tapahtuman aikana järjestetään paneelikeskustelut Uuteen työhön ja Uuteen ammattiin klo 14:00 -15:15. Paneelikeskustelut lähetetään suorana MessiLive lähetyksenä osoitteessa www.messilive.fi.

Perinteisten tapojen rinnalle tarvitaan uusia yhteistyön malleja ja konkreettisia toimia ihmisten aktivoimiseksi ja työelämään saattamiseksi. Tämä tapahtuma on yksi esimerkki uudenlaisesta konkreettisesta yhteistyöstä ja verkostoitumisesta eri yritysten, organisaatioiden, hankkeiden ja järjestöjen välillä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Savon TE-palvelut ja Kuopion kaupunki.

Katso tapahtuma täältä

Lisätietoa:
Marjaana Pitkänen-Pääkkönen, marjaana.pitkanen-paakkonen@te-toimisto.fi 0295 043 670, TE-palvelut 
Jyrki Tarvainen, jyrki.tarvainen@kuopio.fi 044 718 4932, Kuopion kaupunki


Oma
asiointi