Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Kyllä löytyy! - Uudet palvelumallit etsivät ratkaisuja yritysten rekrytointitarpeisiin ja kasvun tukemiseen

Samaan aikaan kun työnhakijoiden määrä Keski-Suomessa jatkaa laskuaan, haetaan TE-toimistossa ratkaisuja yritysten rekrytointitarpeisiin ja kasvun tukemiseen. – Lähtökohtamme on tarjota yrityksille välittömästi sopivia palveluratkaisuja niin rekrytointeihin kuin yritysten kehittämistarpeisiin liittyen joko omilla palveluillamme tai kumppaneidemme kanssa yhdessä, Keski-Suomen TE-palveluiden palvelujohtaja Minna Heino summaa. – Olemme viime vuosina lähes tuplanneet yritys- ja työnantajapalveluiden asiantuntijoiden määrän, lisänneet näkyvyyttä maakunnassa muun muassa kasvattamalla fyysisten yrityskäyntien määrää ja pilotoimalla yrityspalveluiden päivystystä Keuruulla ja Viitasaarella sekä keskittyneet suurten rekrytointitapahtumien sijasta yksilöllisiin ratkaisuihin työnantajan ja työnhakijoiden kohtaamiseen.

Viimeisimmästä kertoo Keski-Suomen TE-toimiston keväällä käynnistämä Miitti-rekrytointipalvelu, jonka avulla voidaan muodostaa yritykselle yksilöllinen palvelukokonaisuus työnhakijoiden kohtaamiseen tai vaikka yrityksen profiilin nostattamiseen. – Räätälöitävät ja yksilölliset ratkaisut on otettu erittäin hyvin vastaan. Tämä on ensimmäinen vuosi, kun olemme tarjonneet Miitti-palvelua ja sen avulla on järjestetty jo yli 70 Miitti-rekrytointitapahtumaa ympäri maakunnan, Heino esittää.

Kasvun tukemista on vahvistettu myös lisäämällä yrityskäyntejä ja laajentamalla tiedon välittämistä. Keski-Suomen TE-toimistossa tähdätään 2000 yrityskäyntiin vuodessa. – Yrityskäyntejä ei tehdä enää vain rekrytointipalvelut edellä, vaan haluamme laajemmin kartoittaa yritysten kasvuun ja kehittymiseen liittyviä sekä erilaisiin muutostilanteisiin pohjautuvia palvelutarpeita ja ohjata näitä eteenpäin. Välitämme tietoa julkisten toimijoiden palveluiden lisäksi seudullisista kehitysyhtiöistä ja kuntien elinvoimayksiköistä. Haluamme olla se toimija, johon voisi aina ottaa yhteyttä miettimättä, meneekö oikeaan osoitteeseen, Heino tiivistää.

Keski-Suomen TE-toimiston työnantaja- ja yrityspuolen asiantuntijat lähtevät kiertämään keskisuomalaisia yrityksiä 20.-23.11. ja 10.-14.12. valtakunnallisen Kyllä löytyy! -kampanjan hengessä.

Mikäli haluat varmistaa vierailumme yrityksessäsi, voit ottaa yhteyttä yritys- ja työnantajapalveluihimme ja varata ajan yrityskäynnille. Ajanvaraus onnistuu joko soittamalla yritys- ja työnantaja-asiakkaiden puhelinpalveluun tai lähettämällä viestiä osoitteeseen jyvaskyla.tyonantajapalvelut[at]te-toimisto.fi.

Yritys- ja työnantaja-asiakkaiden puhelinpalvelu, puh. 0295 046 006 (ma-pe klo 9-16.15).


Oma
asiointi