Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Marraskuun valmennukset ja infot

Mistä löytäisin töitä?  Mistä aloitan työnhaun? Miten CV ja hakemus eroavat toisistaan? Mikä ihme on piilotyö? Miten voi hakea ulkomaille töihin? Olisiko minusta yrittäjäksi? Vastauksia näihin kysymyksiin voit löytää Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston valmennuksista ja infoista.

Marraskuussa työnhaun ohjausta voit saada kolmesta eri valmennuksesta. Oulussa kolmipäiväisissä Pikavalmennus työnhakuun sekä Nykyaikainen hakemus ja CV -valmennuksissa saat asiantuntijan sparrauksella ohjausta työnhakuun, oman osaamisen kartoittamiseen ja markkinointiin, sekä työnhaun asiakirjojen laadinnassa. Kuusamossa tarjolla on ulkomaan työnhakua avustava Valmiina lähtöön! -valmennus, jossa tutustutaan kansainvälisen työnhaun väyliin ja muihin kansainvälistymismahdollisuuksiin.

Pikavalmennus työnhakuun alkaa 14.11. ja Nykyaikainen hakemus ja CV 29.11. ja voit hakeutua niihin osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/9345BB445C42F074.par. Valmiina lähtöön! alkaa 17.11. ja siihen voit hakeutua mukaan osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/AF99CF4F963F6490.par

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua Omapaja-infotilaisuuteen, jossa saat tietoa miten pajayritys tarjoaa mahdollisuuden toimia yrittäjämäisesti ilman oman yrityksen perustamista. Lisätiedot osallistumispaikkakunnista ja ilmoittautumiset löydät tapahtumakalenterista.


Oma
asiointi