« Takaisin

Matkailualalla asenne on tärkein -Kemissä 11.12.2017 alkavasta uravalmennuksesta tietoa ja valmiuksia matkailualan tehtäviin

Matkailualan osaavan työvoiman saatavuuden haasteisiin etsitään uusia ratkaisuja Meri-Lapissa. Kemissä käynnistyy matkailualan uravalmennus 11.12.2017, jonka tavoitteena on laajentaa osallistujien käsitystä matkailualan moninaisista työmahdollisuuksista. 

Valmennuksessa osallistujille tarjotaan niin tietoa kuin käytännön tutustumismahdollisuuksia matkailualan töihin. Myös alan kouluttautumismahdollisuudet käydään lävitse. Uravalmennukseen sisältyy yhteisiä lähipäiviä, mutta painotus on käytännön työhön tutustumisessa ja työkokeilussa. Hae mukaan 6.12.2017 mennessä ja anna matkailun kuljettaa sinut uusien mahdollisuuksien luokse!

Uravalmennus on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille, erityisesti alle 30- ja yli 54-vuotiaille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet matkailualasta.

Uravalmennuksen toteuttaa Meriva ja sen järjestää Lapin ELY-keskuksen Polku-hanke yhteistyössä Kemin työllisyys- ja elinvoimahankkeen kanssa.

Esite
Ilmoittautumislomake

Päivitetty 30.11.2017

Oma
asiointi