« Takaisin

Matkailualan rekrytointitapahtuma verkossa 27.9. onnistui yli odotusten - rajattomia tapoja kohtaamisiin!

Lappilaisten rekrytoivien työnantajien ja työnhakijoiden Work in Lapland -verkkotapahtuma tavoitti Euroopan laajuisesti lähes 2000 hakijaa.

Rekrytointitapahtuma on nykyaikainen, ajasta ja paikasta riippumaton rekrytointimahdollisuus. Verkkoon kirjautuivat niin työnantajat kuin työnhakijat osoitteessa www.europeanjobdays.eu. Helppo ja maksuton rekrytointitapahtumaan osallistuminen mahdollisti niin osaavan työvoiman kuin uusien lumoavien työmahdollisuuksien löytymisen. Rekrytointitapahtumaan pääsi osallistumaan mistä päin Eurooppaa tahansa. 

Rekrytointitapahtuma verkossa mahdollistaa työpaikkailmoitusten näkyvyyden kaikissa Euroopan maissa ja verkkoalusta ehdottaa automaattisesti rekisteröityneille hakijoille työpaikkoja. Verkossa voi keskustella kahdenkeskisessä chatissa sekä osallistua haastatteluihin. Verkossa matching-mahdollisuudet ovat rajattomat.

Verkossa toteutettuna rekrytointitapahtuma oli nyt reilu vuoden sisällä Suomen kolmas ja tähän mennessä ehdottomasti suurin. Työpaikkoja verkkotapahtumassa oli avoimena noin 450, joihin tuli jo ennen tapahtumapäivää ja sen aikana yli 1800 hakemusta. Kommentit työnantajilta olivat positiivisia, työpaikkahakemuksia tuli enemmän kuin he olivat odottaneet ja hakijat olivat osuvia. Vastaavia verkossa toteutettavia rekrytointitapahtumia tullaan järjestämään myös tulevaisuudessa. Tällaiset joustavat keinot rekrytointiin kuvaavat nykypäivän mahdollisuuksia, rajat ylittävää yhteistyötä ja sähköisen toimintaympäristön luomia ratkaisuja.

Lappilaisten työnantajien osaavan työvoiman saatavuuden tueksi järjestetyn tapahtuman toteuttamisesta vastasivat yhteistyössä Euroopan komissio, TE-toimisto/ EURES ja Työvoiman liikkuvuus Euroopassa – hanke.

Päivitetty 3.10.2017

Oma
asiointi