Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Nopeuta palkkatuen käsittelyaikaa hakemalla tukea sähköisesti

Palkkatuki on taloudellista tukea työttömän työnhakijan työllistämiseen ja sitä voivat hakea yritykset, muut yhteisöt, kuten yhdistykset, säätiöt, rekisteröidyt uskonnolliset yhdyskunnat ja seurakunnat, kunnat ja kuntayhtymät sekä kotitaloudet. Palkkatukea haetaan TE-toimistosta palkkatukihakemuksella. Tekemällä hakemuksen sähköisesti, nopeutat käsittelyaikaa. Palkkatukea on haettava hyvissä ajoin ennen työsuhteen alkamista Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelussa.

Palkkatuen tukijakson pituus määräytyy työttömyyden keston, työnhakijan vamman tai sairauden vaikutuksesta työsuoritukseen tai työnantajasta itsestään. Tukea voi saada myös oppisopimuskoulutukseen. Tukea voi saada 30, 40 tai 50 prosenttia.

Näin haet palkkatukea sähköisesti

Kirjautumalla Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palveluun pääset hakemaan palkkatukea. Kiinnitä huomiota hakemuksessa palkkatukijakson pituuteen, tarkkoihin palkkauskustannuksiin sekä millä perusteella palkkatukea haetaan. Palkkatukihakemuksen allekirjoittajalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus.

Lue lisää: Palkkatuen hakeminen

Mikäli sinulla on vaikeuksia hakea palkkatukea vahvalla tunnistautumisella, voit saada lisäapua Suomi.fi -sivuston Hakemuksella valtuuttaminen -sivulta.


Oma
asiointi