Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Nuoret töihin! -palvelu auttaa eteläsavolaisia nuoria töihin

Etelä-Savossa alkoi kuluvan vuoden kesäkuussa Nuoret töihin! -palvelu.  - Autamme nuoria töihin ja yrittäjiksi luovilla keinoilla ja reippaassa yhteistyössä, toteavat palvelutuottajien edustajat Timo Keisala Bovallius-Palvelut Oy:stä, Timo Häkkinen KasvuEsedu Oy:stä ja Sauli Käyhkö Tamora Oy:stä. Nuoret töihin! -palvelu on Etelä-Savon ELY-keskuksen kilpailuttama tulosperusteinen palvelu ja se on tarkoitettu Etelä-Savon TE-palvelujen alle 30-vuotiaille asiakkaille.

Nuoret töihin! -palvelua tarjoavat Etelä-Savossa Bovallius-Palvelut Oy, KasvuEsedu Oy ja Tamora Oy

Nuoret töihin! -palvelun tavoitteena on auttaa työtöntä, alle 30-vuotiasta nuorta löytämään työtä tai rohkaista ja ohjata yrittäjyyttä pohtivaa nuorta valmistamaan oma liiketoimintasuunnitelma ja työllistää itsensä yrittäjänä. Työllistymisen avoimille työmarkkinoille tulisi onnistua kuuden (6) kuukauden sisällä palvelun aloittamisesta. Tutkintoon johtaneesta koulutuksesta valmistuneiden kohdalla tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille kuukauden kuluttua valmistumisesta. Yrittäjyyttä palvelussa tuetaan sekä toteuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman työstämisellä että itse itsensä työllistämisellä mahdollisesti jo palvelun aikana.

Lähtökohtana on, että palvelun tarjoaja etsii ja toteuttaa parhaat keinot nuoren työllistymisessä. Palvelun tarkkaa sisältöä ei ole määritelty. - Toimimme asiakkaan tilanteen mukaan. Yhdessä asiakkaan kanssa sopien ja hyvään tulokseen tähdäten, kertovat palveluntuottajat.

Palveluun pääsee monta kautta

Ohjautuminen palveluun voi tapahtua nuoren omasta aloitteesta tai sopien TE-toimiston kanssa yhdessä etukäteen työllistymissuunnitelmassa. Palveluntuottajat järjestävät myös infoja, jossa palvelua esitellään. Ensimmäiset infot olivat elokuussa Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa Ohjaamojen tiloissa ja infoja jatketaan edelleen.

TE-toimiston asiakkaat voivat tulla Nuoret töihin! -palveluun esim. näin:

  • laita yhteydenottopyyntö Oma asiointi palvelusta te-palvelut.fi verkkosivulta
  • sovi palveluun menemisestä työllistymissuunnitelmassasi
  • tutustu palveluntuottajien tarjontaan heidän verkkosivuillaan
  • valitse mieluinen palvelu ja ilmoittaudu palveluntuottajan ohjeiden mukaan

Kaikki palvelutuottajien Nuoret töihin! -palvelut löytyvät Etelä-Savon TE-palvelujen verkkosivuilta, kohdasta paikalliset palvelut, Nuoret töihin!, linkki.

Palveluun ohjautuminen on alkanut ripeästi Etelä-Savossa. 24.8.18 mennessä palvelussa aloittaneita on kirjattu jo 51. Palvelun toteutus päättyy vuoden 2019 lokakuun loppuun mennessä

Lisätietoja:

Timo Keisala Bovallius-Palvelut Oy puh 040 709 2374, linkki palveluun

Timo Häkkinen KasvuEsedu Oy puh 0406604656, linkki palveluun

Sauli Käyhkö Tamora Oy puh 0445334862, linkki palveluun

Sari Paakkunainen Etelä-Savon TE-toimisto puh 02950 44095, linkki palveluun

Kirsi Pulkkinen Etelä-Savon TE-toimisto puh 02950 44112, linkki palveluun


Oma
asiointi