Nuorille apua työnhakuun ja koulutukseen uusista palveluistamme

Uudet kesällä alkaneet nuorten palvelut auttavat nuorta löytämään polun kohti omaa alaa ja työllistymistä. Palvelut on suunnattu alle 30-vuotiaille työttömille työnhakija-asiakkaille.

Nuoret kohti työtä! -palvelun tavoitteena on vahvistaa nuoren osallisuutta ja osallistumista palveluihin tai koulutukseen ja tätä kautta auttaa nuorta työllistymään. Palvelu on kestoltaan enintään kuusi kuukautta. Palveluntuottajiksi Lapissa on valittu Eduro, Lappia ja Nuorten Ystävät.

Nuoret töihin! -palvelulla pyritään helpottamaan nuorten pääsemistä kiinni työuran alkuun. Tavoitteena on nuorten työllistyminen avoimille työmarkkinoille tai rohkaista ja ohjata nuorta valmistamaan oma liiketoimintasuunnitelma ja työllistää itsensä yrittäjänä. Palveluntuottajiksi Lapissa on valittu Lappia, Valmennuskeskus Public ja VMP Varamiespalvelu.

Valtakunnallisesti nuorille hankittaviin työvoimapalveluihin on varattu yhteensä 15 miljoonaa euroa. Tavoitteena on ohjata 10 000 nuorta TE-toimistoista ja Ohjaamoista uudistuviin palveluihin. Palveluilla tuetaan myös mm. työvoiman saatavuutta, vastataan yritysten rekrytointitarpeisiin sekä valmistaudutaan kasvupalveluihin.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä suoraan palveluntuottajaan.

Katso tarkemmat tiedot palveluista ja niihin osallistumisesta:

Nuoret kohti työtä! -palvelu

Nuoret töihin! -palvelu

 


Oma
asiointi