Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Ohjaamo-viikkoa vietetään 12-16.2.

Valtakunnallista Ohjaamo-viikkoa vietetään viikolla 7 (12-16.2.). Myös Jyväskylän Ohjaamossa on luvassa viikon aikana mm. seuraavaa:

Maanantai

Hyvinvointiteemainen päivä Ohjaamossa. Paikalla Gradian kauneudenhoitoalan opiskelijoita tekemässä käsihoitoja. Klo 12-16 paikalla Hyvinvointikioski ja Gradian lähihoitajaopiskelijoita, tarjolla mm. terveysmittauksia ja jumppahetkiä.

Tiistai

Yrittäjyysinfo Ohjaamossa klo 10-12, yhteistyössä DuuniDekkarin kanssa. Tietoa sivutoimisen yrittäjyyden eri muodoista ja tarinoita yrittäjyydestä. Paikalla myös TE-toimiston työttömyysturva-asiantuntija ja Kelan palveluneuvoja kertomassa työttömyysturvasta ja muista etuuksista asiaan liittyen.

Keskiviikko

Avoimet ovet yhteistyökumppaneille klo 10-12. Mahdollisuus päästä tutustumaan Ohjaamon tiloihin, tiimiin ja toimintaan. Paikalla kahvitarjoilu.

Ystävänpäiväteema klo 12-16. Nuori, tule Ohjaamoon ja ota ystäväsi mukaan! Tarjoilua ja arvontaa.

Torstai

Kesätyötapahtuma Ohjaamossa. Klo 10-12 CV-klinikka jossa voi laittaa CV:n valmiiksi kesätyöhakuja varten ammattilaisten opastuksella ja napata parhaat vinkit työnhakuun. Klo 12-14 Ohjaamossa paikalla Jyväskylän kaupungin rekrytoint, Staffpoint ja Nordic henkilöstöpalvelut. Lisäksi TE-toimiston Eures-neuvoja kertomassa ulkomaiden työnhausta.

Perjantai

Tietoa opiskelusta eri oppilaitoksissa, sekä oppisopimuksesta. Yhteishaku lähestyy, joten oiva mahdollisuus tutustua eri koulutusvaihtoehtoihin.  Paikalla Ohjaamossa mm. JAMK -hakijapalvelut, Jyväskylän Palvelualan opisto, Jyväskylän kristillinen opisto, GRADIA hakupalvelut.

Mikä Ohjaamo?

Ohjaamosta alle 30-vuotiaat jyväskyläläiset nuoret saavat tukea oman opiskelualan löytämiseen, työllistymiseen ja urasuunnitteluun. Autamme sinua selvittämään myös asumis- ja toimeentuloasioita sekä tuemme hyvinvointiasi. Palvelumme on maksutonta.

Tule Ohjaamoon:
Gummeruksenkatu 6, 2.krs
Avoinna ma-to klo 12-16 ja pe klo 10-14.
puh. 050 311 8877 (myös tekstiviestit ja Whatsapp)

Katso myös Ohjaamon viimeisin uutiskirje (helmikuu 2018).


Oma
asiointi