Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Osaajapulaan vastataan uusin keinoin - työnantajat ja -hakijat kohtaavat verkossa!

Industry Finland on maksuton metalli-, rakennus- ja ICT-alan rekrytointitapahtuma, jossa suomalaiset työnantajat voivat rekrytoida osaajia Euroopan laajuisesti. Tapahtuma pyrkii tukemaan kyseisten alojen kehitystä ja siihen odotetaan tuhansia työnhakijoita.

Tapahtumassa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat European Job Days -alustalla osoitteessa www.europeanjobdays.eu. Yritykset saavat näkyvyyttä avoimille työpaikoilleen 32 EU/ETA-maassa sekä mahdollisuuden haastatella ja rekrytoida kokeneita konkareita ja motivoituneita alanvaihtajia Euroopan laajuisesti. Tapahtumassa työnhakijat puolestaan voivat hakea töitä ympäri Suomen.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto on mukana järjestämässä tapahtumaa, jolla halutaan tukea suomalaisten metalli-, rakennus- ja ICT-yritysten rekrytointeja ja toimialojen kehittymistä. Aikaisempien tapahtumien perusteella verkkoon odotetaan kymmeniä suomalaisia teollisuuden alan yrityksiä ja jopa 2000 työnhakijaa.

Yrityksien tulee rekisteröityä tapahtumaan 6.4. mennessä. Työnhakijat voivat rekisteröityä vielä tapahtumapäiväkin, ja ohjelmaa on myös mahdollista seurata ilman rekisteröitymistä.

Tervetuloa, välkommenwelcome!

Lisätietoja:
projektiasiantuntija Tuija Pahnila, Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke, p. 0295 026 049
eojd(at)te-toimisto.fi 
https://www.europeanjobdays.eu/en/events/industry-finland
http://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/european_job_day/index.html

Industry Finland on osa Euroopan laajuisesti järjestettävien tapahtumien ketjua. Tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.


Oma
asiointi