Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Osaajat Töihin!-palvelu korkeakoulutetuille työnhakijoille

Osaajat Töihin!

Osaajat Töihin!-palvelu on keskisuomalaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille suunnattu työllistymiseen tähtäävä palvelu. Palvelun tavoitteena on löytää kaikille palveluun osallistuville työpaikka avoimilta työmarkkinoilta.

Osaajat Töihin!- palveluun mukaan lähtevät korkeakoulutetut työnhakija-asiakkaat valitsevat itse työllistymispalveluiden tuottajansa seuraavaksi 6 kuukaudeksi. Palveluun osallistuessasi olet TE-toimistossa työnhakijana ja sinun on mahdollista saada esimerkiksi matka- ja kulukorvauksia, mutta sinulle ei tarjota muita TE-toimiston palveluita, kuten työtarjouksia

Valitse palvelusi tarjoaja

Osaajat Töihin! -palvelussa sinä valitset työnhakusi avuksi yhden palveluntuottajan. Valintaa helpottamaan järjestämme infotilaisuuksia, joissa palveluntuottajat esittelevät sinulle toimintaansa. Infotilaisuuden jälkeen teet valintasi ja ilmoitat siitä kyseiselle palveluntuottajalle. Palveluntuottajia ovat Arffman Consulting Oy, Valmennuskeskus Public sekä VMP Varamiespalvelu/Nominent.

Voit tutustua palveluntuottajiin paremmin seuravien videoiden avulla:

Arffman Consulting Oy Osaajat Töihin! Keski-Suomi (1:31 min)

Osaajat töihin! Keski-Suomi. Valmennuskeskus Public (5:43 min)

Valitse! VMP Group on sinun tiesi työllisyyteen. (1:42 min)

Miten mukaan?

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan palveluun, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen eero.janhonen@te-toimisto.fi. Palveluun mukaan lähteville lähetetään erillinen kutsu infotilaisuuteen.

Lisätietoja

Arffman Consulting Oy

Valmennuskeskus Public

VMP Varamiespalvelu/Nominent

 


Oma
asiointi