Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Palkkatukipaikkojen ilmoittaminen sekä paikkojen selailu onnistuvat nyt verkossa 24/7

TE-palvelujen Oma asiointi -palvelua on uudistettu. Työnantajat voivat ilmoittaa yrityksille ja työnantajille tarkoitetussa Oma asiointi -palvelussa avoimet palkkatukityöpaikat. Työnhakijat, joiden työllistymissuunnitelmassa on sovittu palkkatuesta, voivat selailla palkkatukipaikkoja henkilöasiakkaalle tarkoitetussa Oma asiointi -palvelussa.

Ennen työpaikan ilmoittamista työnantajan on hyvä tehdä te-palvelut.fi/palkkatuki -sivulta löytyvä testi, jonka avulla selviää, täyttyvätkö edellytykset palkkatuen hakemiseen. Päätöksen tuen myöntämisestä tekee TE-toimisto, jonka jälkeen tuen hakemista ja maksatusta voi hakea Oma asiointi -palvelusta.

Palkkatukitesti

Oma asiointi -palvelu

Palkkatukea voivat saada yritykset, yhteisöt, kunnat ja kuntayhtymät sekä kotitaloudet vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaiseen työsuhteeseen voidaan myöntää palkkatukea, jos se selvityksen mukaan nähdään tarkoituksenmukaisena. Palkkatuen määrä perustuu tuen piiriin soveltuvuuden lisäksi TE-toimiston tekemään selvitykseen muista tuen saamisen edellytyksistä.

Lue lisää

Palkkatuesta ja sen hakemisesta

Tuen maksatuksen hakemisesta (keha-kaeskus.fi)

 


Oma
asiointi