Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto palvelee etäyhteyksin elokuun loppuun asti

TE-toimisto palvelee asiakkaita koronapandemian aikana Oma asiointi -palvelussa, puhelimitse sekä muiden sähköisten työkalujen kautta. TE-palvelut kuten työnhaku- ja uravalmennukset sekä koulutukset ovat käytössä normaaliin tapaan ja ne toteutetaan pääosin verkko-opintoina.

Oma asiointi -verkkopalvelussa voit hoitaa kätevimmin suurimman osan asioinnista kuten jättää yhteydenottopyynnön, ilmoittaa työnhakutilanteessasi tapahtuvista muutoksista sekä vastata selvityspyyntöön tai hakea työvoimakoulutukseen.

Puhelimitse saat neuvontaa työttömyysturvaan sekä koulutukseen liittyen sekä voit hoitaa asiakkuuteesi liittyviä asioita. Puhelinpalvelumme palvelevat arkisin klo 9.00-16.15.

Henkilöasiakkaat 0295 025 500
Telephone service for personal customers 0295 020 713
Työttömyysturvaneuvonta 0295 020 701
Koulutusneuvonta 0295 020 702

Asiakastapaamiset toteutetaan puhelimitse tai videoyhteydellä. Voit varata ajan jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa tai asiointipaikkojen ovilta saatavilla lomakkeilla.

Käyntiasiointi ilman ajanvarausta on mahdollista Oulun asiointipaikassa arkisin klo 9-16. Asiointipaikoissa Pudasjärvellä, Kuusamossa, Ylivieskassa, Haapajärvellä ja Raahessa sekä Oulun BusinessAsemalla ei ole asiakaspalvelua 31.8. saakka.

TE-palvelut kuten työvoimakoulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina. Juuri nyt tarjolla on paljon työvoimakoulutuksia. Voit hakea sinua kiinnostaviin koulutuksiin Oma asiointi -palvelussa. Myös tapahtumat sekä työnhaku- ja uravalmennukset toteutetaan verkossa. Löydät ne tapahtumakalenteristamme.

Avoimet työpaikat löydät Avoimet työpaikat -hakupalvelustamme. Voit myös tilata työpaikkavahdin, jolloin saat tiedot sinua kiinnostavista työpaikoista sähköpostiisi. Tee hakuehtojesi mukainen haku ja paina "Näytä ilmoitukset". Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta "Vahti", josta pääset tilaamaan työpaikkavahdin.


Oma
asiointi