Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yt-neuvottelut ovat päättyneet

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut päättyivät 13.5.2019. Yt-neuvottelujen tuloksena TE-toimiston organisaatiorakenne uudistuu ja työtehtäviä järjestetään uudelleen.

Muutosten taustalla ovat valtakunnallisesti eri puolilla maata työ- ja elinkeinoministeriön ohjauksessa toteutettavat kokeilut (tunnettiin aiemmin nimellä kasvupalvelupilotit). Kokeiluissa tullaan testaamaan uudenlaisia tapoja tuottaa työ- ja elinkeinopalveluita.

Pohjois-Pohjanmaalla on käynnistymässä kaksi kokeilua, joiden toteuttamisesta vastaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus yhdessä TE-toimiston kanssa.

Yhteistyöstä yhteiseen työhön –kokeilussa tavoitteena on löytää uudenlainen tiivis kumppanuustoimintamalli palveluiden järjestämisessä ja tuottamisessa alle 30-vuotiaille työnhakijoille.

ICT-työllisyyspalvelun ekosysteemi –kokeilun tavoitteena on mallintaa uudenlainen palvelukokonaisuus ICT-toimialalle koskien niin työnhakija- kuin työnantaja-asiakkaita. Kokeilulla pyritään tehostamaan toimialan työnvälitystä ja kohtaantoa sekä luomaan malli vaikuttavasta ja tehokkaasta palveluiden tuottamisesta. Kokeilu koskee koko maakunnan aluetta.

Lisätietoja:

johtaja Maire Mäki, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 800,
sähköposti: etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi


Oma
asiointi