Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Puuteollisuusyritysten Yritystreffeillä ti 20.3. Savonlinnassa esittelyssä alan työmahdollisuudet

Puuteollisuusyritysten Yritystreffeillä Savonlinnassa tiistaina 20.3. keskustellaan seudun puuteollisuusyritys­ten kehitystarpeista ja tulevaisuuden näkymistä sekä työvoiman ja työtehtävien kohtaamisesta. Opetusra­vintola Paviljongissa pidettävässä tapahtumassa on tavoitteena löytää uusia työtehtäviä ja työllistymismah­dollisuuksia seutukunnalle sekä edistää työvoiman ja yritysten kohtaamista muutostilanteissa. Paikalla on seitsemän alan yritystä. Tilaisuuden järjestävät seudun puuteollisuusyrityksiltä tulleen toiveen mukaan Itä-Savon koulutuskuntayhtymä /Ammattiopisto SAMIedu ja SAMI-Palvelut Oy, Etelä-Savon TE-toimisto ja Etelä-Savon Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Yritystreffeillä voit ilmoittautua yrityskäynneille tutustumaan seudun puuteollisuusyrityksiin

Yritystreffeillä työnhakija saa ajankohtaista tietoa osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista ja käytännön ohjeita työnhakuun. Yritystreffeillä työnhakijat voivat keskustella suoraan yritysten edustajien kanssa ja il­moit­tautua mukaan yrityskäynneille. - Yrityskäyntien aikataulu laaditaan yhdessä yritystreffeille ilmoittautu­nei­den yritysten kanssa, kertoo Anne Taiponen Ammattiopisto SAMIedusta. Yritystreffeillä ovat mukana ja puheenvuoroissaan toimintaansa esittelemässä Ecutiimi Oy, MetsäGroup/MetsäWood, Punkaharjun Puu­taito Oy, Restamaster Oy, Sahakuutio Oy, SOPU Keittiöt Oy, UPM. Yritysvierailuille voit ilmoittautua ja osal­listua, vaikka et ehtisi mukaan Yritystreffeille, Taiponen vahvistaa.

Sahatavaraa ja puutuotteita valmistavat yritykset ovat Savonlinnan seudulle elintärkeitä

Maakunnan teollisuusyritysten liikevaihdosta kolmannes muodostuu sahatavaran ja puutuotteiden valmis­tuksesta todetaan Etelä-Savon maakuntaohjelmassa. Toimialan työllistävä vaikutus on reilut 2000 henkilö­työ­vuotta. Koko maakunnassa, erityisesti Savonlinnan seudulla on suuri huoli väestön työllistymisestä.-Tar­vitsemme lisää toimenpiteitä, millä seudun työttömien työnhakijoiden tilanteeseen voidaan vaikuttaa esi­merkiksi koulutustarjonnalla. Tarvitsemme myös lisää tietoa seudun yritysten tarjoamista mahdollisuuksista ja työtehtävistä, toteaa Minna Tuuri Etelä-Savon TE-toimistosta. Tämä tilaisuus vastaa osaltaan tähän tarpee­seen.

Paikka:              Savonlinna, Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4
Aika:                  Tiistai 20.3.2018 klo 13–17
Yritykset:          Ecutiimi Oy, MetsäGroup/MetsäWood, Punkaharjun Puutaito Oy, Restamaster Oy, Sahakuutio Oy, SOPU Keittiöt Oy, UPM
Järjestäjät:       Itä-Savon koulutuskuntayhtymä /Ammattiopisto SAMIedu ja SAMI-Palvelut Oy, Etelä-Savon TE-toimisto, Etelä-Savon Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Lisätietoja tapahtumasta antavat:
Osaamispalveluista Anne Taiponen, osaamisalapäällikkö, Ammattiopisto SAMIedu, p 044 550 6692 ja Hannu Fyhr, toimitusjohtaja, SAMI-Palvelut Oy, p 044550 6670

Työhallinnon palveluista Minna Tuuri, asiantuntija, Etelä-Savon TE-palvelut, p 0295 044 077


Oma
asiointi