Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Rakennus- ja metallialan osaajille tarvetta

Rakennus- ja metallialan osaajista on tällä hetkellä tarvetta ympäri Suomea. Tule tutustumaan Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistolle Barona Rakennus, Vahterus Oy:n ja Värväämö Oy:n avoimiin paikkoihin.

Barona Rakennus etsii työntekijöitä rakennusmiehen tehtäviin uudis- ja saneerausrakentamiskohteissa. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 27.9. klo 10 ja siihen on mahdollista osallistua kaikista Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiointipaikoista. Baronan edustajat ovat myös tavattavissa tilaisuuden jälkeen Oulun asiointipaikan aulassa.

Vahterus Oy:n rekrytilaisuudessa etsitään yritykseen levyseppähitsaajia sekä muita tuotannon osaajia. Aiempi koulutus ja työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan Vahterus Oy tarjoaa myös koulutuksen tehtäviin. Tilaisuus järjestetään etänä Varsinais-Suomesta Oulun asiointipaikkaan keskiviikkona 27.9. klo 10.

Värväämö Oy etsii työntekijöitä monipuolisiin rakennusalan työtehtäviin. Tilaisuus järjestetään Oulun asiointipaikassa keskiviikkona 4.10. klo 10. Tule kuulemaan yrityksen toimintatavoista ja sen tarjoamista työmahdollisuuksista.


Oma
asiointi