Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Safarioppaista kokkeihin - Work in Lapland II -tapahtumassa tarjolla satoja matkailualan työpaikkoja

Work in Lapland II -bannerikuvaWork in Lapland II -rekrytointitapahtuma kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan yritykset sekä työnhakijat Suomesta ja Euroopasta tulevana torstaina. Tapahtumassa rekrytoidaan työntekijöitä 350 matkailualan työpaikkaan tulevalle kaudelle. Rekisteröidy nyt, ja ole lähempänä ensi talven unelmatyötäsi pohjoisen lumoavassa ympäristössä!

Work in Lapland II -rekrytointitapahtuma kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan yritykset sekä työnhakijoita ympäri Eurooppaa 6.9.2018 klo 11-17. Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat online-alustalla, jossa voi seurata tapahtumapäivän ohjelmaa, lähettää työhakemuksia  ja käydä chat-keskusteluja työnantajien kanssa.

Tapahtumassa on mukana kymmeniä työnantajia Pohjois-Pohjanmaalta ja Lapista, ja tarjolla on noin 350 matkailualan työpaikkaa. Tulevaksi talvikaudeksi rekrytoidaan erityisesti kokkeja, hotellityöntekijöitä, safarioppaita sekä joulupukin tonttuja.

Tapahtumaan kannattaa rekisteröityä ennakkoon ja luoda työnhakuprofiili, jotta voi lähettää hakemuksia työpaikkoihin, osallistua työhaastatteluihin ja olla yhteydessä työnantajiin. Tapahtumaa voi seurata tapahtumapäivänä myös livestriimauksena ilman rekisteröitymistä. Tapahtumakieli on englanti, mutta työnantajien kanssa voi keskustella myös halutessaan suomeksi.

Work in Lapland II -tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.

Tapahtumasivu ja rekisteröityminen:
www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland-ii-welcome-finland

Lisätiedot:
palvelujohtaja Pirjo Juntunen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 596
asiantuntija Tina Sundqvist, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 737
projektiasiantuntija Tuija Pahnila, Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke, p. 0295 026 049
eojd@te-toimisto.fi


Oma
asiointi