Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

TE-toimisto aloittaa räätälöidyn rekrytointipalvelun yrityksille

Keski-Suomen TE-toimiston uusi rekrytointipalvelu tarttuu työnantajien ja työntekijöiden kohtaamisongelmiin tarjoamalla yrityksille räätälöityä apua rekrytointiin. Kevään aikana palvelu on auttanut noin 20 yritystä rekrytoinnissa.

Tänä keväänä käynnistetty Miitti Keski-Suomi -palvelu tarjoaa yritykselle räätälöityä ja kohdennettua rekrytointipalvelua. Palvelu auttaa erityisesti silloin, kun yrityksen tarpeet ja potentiaaliset työnhakijat eivät kohtaa.

- Rekrytointi on aina yksilöllinen prosessi, eikä yhtä mallia sen läpivientiin ole. Miitti-palvelun tavoitteena on kuunnella työnantajaa entistä herkemmällä korvalla ja auttaa rekrytoinnissa juuri tälle yritykselle sopivalla tavalla, kertoo Keski-Suomen TE-palveluiden palvelujohtaja Minna Heino.

Miitti-palvelun vahvuutena on räätälöitävyys, ja se auttaa monin eri keinoin. Yritykselle voidaan esimerkiksi järjestää yksityinen rekrytointitilaisuus, jonne TE-toimiston asiantuntijat kutsuvat potentiaaliset työnhakijat. Näin työnantaja tapaa kerralla joukon kiinnostuneita kandidaatteja. Palvelu auttaa myös yrityksen tai toimialan tunnettuuden ja kiinnostavuuden herättämisessä työnhakijoiden keskuudessa. Työnhakijoille voidaan esimerkiksi järjestää yritysvierailu tai tapahtuma, joissa työtä pääsee konkreettisesti kokeilemaan. Jos yritys harkitsee Keski-Suomeen siirtymistä tai laajentumista, TE-toimisto kartoittaa työntekijöiden saatavuuden alueella ja auttaa osaavan henkilöstön löytymisessä.

Miitti Keski-Suomi on auttanut alkuvuoden aikana noin 20 yritystä rekrytoinnissa. Miitti-tilaisuuksissa on käynyt yli 450 työnhakijaa. Ensimmäiset kokemukset palvelusta ovat rohkaisevia.

- Palvelu on otettu vastaan erinomaisesti. Miitti-tilaisuuksia järjestetään viikoittain, ja aina niissä syntyy arvokkaita kohtaamisia. Nopein rekrytointi on tapahtunut heti tilaisuuden jälkeen. Työnantajalle tilaisuus on tehokas keino tavata kerralla paljon potentiaalisia hakijoita. Henkilökohtaisen palvelun ansiosta olemme voineet perehtyä juuri kyseisen yrityksen tarpeisiin, joten tilaisuuksiin on saatu paikalle sopivia hakijoita. Palvelu myös vapauttaa yrityksessä resursseja muuhun, kun asiantuntijamme vastaavat rekrytointiprosessista, Heino iloitsee.

Miitti-palvelu alkaa alkukartoituksella, jossa TE-toimiston asiantuntija ja yrityksen edustaja laativat hakijaprofiilin, jossa määritellään esimerkiksi toivottu koulutustausta tai työkokemus. Palvelu on avoin kaikille yrityksille Keski-Suomen alueella, ja se on aina maksuton.

Lue lisää Miitti-palvelun sisällöstä

Lisätiedot

Minna Heino palvelujohtaja, Työnvälitys- ja yrityspalvelut, Keski-Suomen TE-palvelut

puh. 0295 046 020, minna.heino@te-toimisto.fi

Ota yhteyttä

Keski-Suomen TE-palvelut, Työnantaja- ja yritysasiakkaiden puhelinpalvelu

puh. 0295 046 006 (ma–pe 9–16.15), kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi

te-palvelut.fi/keski-suomi


Oma
asiointi