Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

TE-toimiston Raision, Kaarinan ja Paraisten toimipaikat yhdistyvät Turun toimipaikkaan

Varsinais-Suomen TE-toimiston toimistoverkko tiivistyy edelleen

Syksyllä 2013 aloitettu TE-toimiston palveluverkon tiivistäminen viedään tämän vuoden joulukuussa loppuun. TE-toimiston Raision, Kaarinan ja Paraisten toimipaikat yhdistetään Turun toimipaikkaan 11.12. alkaen.

Jäljelle jää neljä toimipaikkaa jotka sijaitsevat Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Työnantaja- ja yrityspalvelut keskitettiin jo vuoden 2013 alusta näille neljälle paikkakunnalle.

Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu edelleen ensi sijassa Oma asiointi -verkkopalvelua käyttäen. Oma asiointi on käytettävissä 24/7. Palvelemme asiakkaita myös puhelimitse. TE-toimistojen valtakunnalliseen henkilöasiakkaiden puhelinpalveluun voi soittaa ma-pe klo 9-16.15.

Turun toimipaikkaan yhdistyvien toimipaikkojen asiakkailla on mahdollisuus valita, missä Varsinais-Suomen TE-toimiston toimipaikassa jatkossa haluavat asioida silloin kun henkilökohtainen käynti TE-toimistossa on tarpeen. Uudet asiakkaat saavat työnhaun käynnistysvaiheessa tiedon siitä miten asiointi hoituu.

Raision, Kaarinan ja Paraisten kaupunkien kanssa sovitaan tarvittaessa miten asiakaspalvelua voidaan jatkossa tuottaa yhteispalveluperiaatteella.

Turun toimipaikka muuttaa

Toimistoverkon tiivistämisen yhteydessä Turun toimipaikka muuttaa Linnankadulta Valtion virastotaloon, osoitteeseen Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU.  Muuton yhteydessä Linnankadun toimipaikka on suljettuna 4.-8.12. Uudessa Turun toimipaikassa Valtion virastotalolla asiakkaita palvellaan 11.12.2017 klo 10.00. alkaen ja sen jälkeen normaalisti ma-pe klo 9-15.45.

Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja Paimiossa osa työnhakijoiden palveluista hoidetaan kunnan toimesta 1.8.2017 alkaneen alueellisen työllisyyskokeilun myötä.  
Lue lisää

Lisätietoja antaa:   
Kjell Henrichson, johtaja
p. 0295 044 779


Oma
asiointi