Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

TE-toimiston yrityspalvelut muuttaa uusiin tiloihin Oulussa

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston yrityspalvelut muuttaa Oulussa Torikadulta Hallituskadun Postitaloon. Työnantaja- ja yritysasiakkaita palvellaan uusissa tiloissa 8.4.2019 lähtien. Työnhakija-asiakkaiden palvelut säilyvät Torikadulla.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto kehittää palvelujaan vastaamaan entistä paremmin yritysten tarpeita. Jatkossa yritysasiakkailla on mahdollisuus saada palveluja ja neuvontaa liittyen henkilöstön rekrytointiin ja kouluttamiseen − yhdestä osoitteesta.

− Toimitilat mahdollistavat myös uudenlaisen yhteistyön BusinessOulun ja muiden kehittäjäorganisaatioiden kanssa. Tarvittaessa voidaan sopia tapaaminen esimerkiksi yritysrahoitukseen liittyvissä asioissa ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa, toteaa yrityspalvelusta vastaava palveluesimies Jouni Korhonen.

Työnantaja- ja yritysasiakkaiden palveluajat säilyvät ennallaan: asioida voi ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella arkisin klo 9-16. Tapaamisajan voi varata yrityspalveluiden numerosta 0295 056 502 tai sähköpostitse osoitteesta yrityspalvelut.pohjois-pohjanmaa(at)te-toimisto.fi.

Uusi osoite on:
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Yrityspalvelut
Hallituskatu 36 B (3.kerros), 90100 Oulu

 

Lisätiedot:
palveluesimies Jouni Korhonen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 627, jouni.korhonen(at)te-toimisto.fi
palveluesimies Marjo Pekkonen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 693, marjo.pekkonen(at)te-toimisto.fi


Oma
asiointi