Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Tehostartilla, työkaluilla ja webinaareilla puhtia työnhakuun

Kesäkuussa järjestään liuta uusia valmennuksia ja webinaareja, joista löydät neuvoja ja ohjausta niin työnhaun aloittamiseen kuin työnhaun monipuolistamiseen.

Työnhaun perusteet -valmennuksessa saat vinkkejä työnhaun monipuolistamiseen ja tukea omiin suunnitelmiisi Raahessa 4.6. alkaen.

Työnhaun tehostartissa Iissä 4.6. ja Haapajärvellä 25.6. pääset tunnistamaan omat vahvuutesi ja löydät tavat markkinoida niitä työnantajille.

Työllistyjän työkalut tarjoaa uusia keinoja työnhakuun Oulussa 11.6. ja Raahessa 25.6. Valmennuksessa pääset rakentamaan itsellesi työkalupakin, joka edistää matkaasi kohti työpaikkaa.

Sähköistä työnhakua -valmennuksessa Oulussa 11.6. saat kattavan tietopaketin työnhaun perusteisiin verkossa.

Maahanmuuttajille on tarjolla myös uravalmennusta Kuusamossa 13.6. alkaen Maahanmuuttajista elinvoimaa Koillismaalle -hankkeen kautta.

Tunnin pituisista webinaareista saat tietoa niin ylioppilaana kuin ammattiin valmistuneena, miten sinun tulee toimia valmistumisen jälkeen ja mitä palveluita TE-toimisto voi tarjota. Saat myös neuvoja työnhakuun ulkomailla ja kuulet TE-toimiston kansainvälisistä palveluista.


Oma
asiointi