Teräksentekijät -koulutusohjelman infotilaisuudet Torniossa ja Rovaniemellä

Haluatko sinä olla osa kestävää kehitystä ja ammattilaisten tiimejä?

Outokummun Tornion tehtaat rekrytoivat 55 uutta tulevaisuuden osaajaa Teräksentekijät-koulutusohjelman kautta. Koulutusohjelman aikana perehdyt joko tuotannon tai kunnossapidon vastuullisiin tehtäviin ja tutustut teräksen teon koko prosessiin. Koulutusohjelman aikana suoritetaan lähtökohtaisesti prosessiteollisuuden tai koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Jokaiselle määritellään oma henkilökohtainen polku.

Koulutusohjelman ajaksi teemme määräaikaisen työsopimuksen, jonka ajalta maksetaan palkkaa. Palkka määritellään aikaisemman osaamisen ja tehtävän mukaisesti. Lähtökohtaisesti henkilöt työllistyvät koulutuksen jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Koulutusohjelman päättyessä päätetään vasta osasto, jossa jatkat työtäsi Outokummulla.

Hae koulutusohjelmaan

Koulutusohjelma alkaa helmi-maaliskuussa 2019. Yhteistyökumppanina meillä toimii Ammattiopisto Lappia. Lappian ammattilaisten lisäksi kouluttajina toimivat meidän omat asiantuntijamme. Koulutuksen sisältö koostuu työelämässä oppimisesta ja sitä täydentävistä opinnoista monimuotoisissa oppimisympäristöissä.

Edellytämme sinulta tutkintoa tekniikan tai logistiikan alalta. Meille on tärkeää, että sinulla on motivaatiota oppia uusia asioita ja toimit oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti kaikessa, mihin ryhdyt. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ymmärrät, että asioita saadaan aikaan enemmän yhdessä kuin yksin. Turvallinen työskentely on meille tärkeintä, joten emme voi tinkiä suomen kielen taidosta ja hyvästä fyysisestä kunnosta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan ja ison tuhatpäisen joukon työkavereita. Outokummun kansainvälinen ympäristö tarjoaa lukuisia tehtäviä, jos uralla eteneminen kiinnostaa. Jos mietit, kannattaako työn perässä tulla Meri-Lappiin, niin alueena Kemi-Tornio on hyvä paikka asua. Saat palvelut, puhtaan luonnon, neljä vuodenaikaa ja mahtavat harrastusmahdollisuudet työpaikan lisäksi.

Tule infotilaisuuteen tapaamaan meitä ja tulevia työkavereitasi! Voit tulla paikan päälle milloin vain tilaisuuden aukioloaikana.

Ti 4.12. klo 15.00-19.00, Rajalla kauppakeskus, Länsiranta 10 (2. krs), 95400 Tornio

Ma 10.12. klo 15.00-18.00, Lapin TE-toimisto, Valtakatu 16 (1. krs), 96200 Rovaniemi

Lisätietoa ja hakuohjeet Outokummun kotisivuilla


Oma
asiointi