« Takaisin

Tiedote asioinnista Lapin TE-toimistossa

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut koronaviruksen aiheuttamien yhteydenottojen vuoksi. Jos asiasi koskee työnhakusi voimassaoloa tai työttömyysetuutta, tarkista ensi sijassa Oma asiointi - palvelusta ylläolevat asiat ennen yhteydenottopyynnön jättämistä. Käsittelemme saapuneet yhteydenotot saapumisjärjestyksessä. Jos olet jättänyt yhteydenottopyynnön esim. puhelinpalvelun kautta, sinun ei tarvitse jättää toista yhteydenottopyyntöä Oma asiointi -palvelun kautta. Tarkista myös TE-palvelujen sivuilta usein kysytyt kysymykset sekä Lapin TE-toimiston paikalliset sivut. Toivomme, että vältät turhaa yhteydenottoa.

Työnhaun voimassaolon tarkastaminen Oma asiointi -palvelussa

Kirjaudu Oma Asiointi -palveluun (te-palvelut.fi) ja heti etusivulla näet, onko työnhakusi voimassa. Voit myös ilmoittaa työnhaun muutoksesta tai päättymisestä ja tulostaa tarvittaessa todistuksen esim. KELA:lle.

Työttömyysturvalausuntojen tarkastaminen Oma asiointi -palvelussa

Kirjaudu Oma asiointi -palveluun (te-palvelut.fi) ja valitse Kaikki asiointi. Valitse tämän jälkeen Omat työttömyysturvatiedot. Tarkasta viimeisin lausunto. TE-Toimisto antaa tietojesi perusteella lausunnon ja tarvittaessa kysyy sinulta lisätietoja. Saat tiedon lisäselvityksestä aina postitse tai puhelimitse. Muista tarvittaessa vastata selvityspyyntöön työttömyysturvaoikeutesi ratkaisemiseksi.

Ohjausta ja neuvontaa työnhaussa ja sähköisessä asioinnissa

Mikäli tarvitset apua TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa tai haluat saada neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa, ota yhteyttä puhelimitse maksuttomaan numeroon 080 090 350 tai sähköpostitse palveluohjaus.lappi@valmennuskeskus.fi. Sähköpostitse voit lähettää esimerkiksi työnhakemuksen ja ansioluettelon kommentoitavaksi.

Ohjausta on saatavilla verkon kautta videopuheluna tai chatissa. Palvelua tarjotaan TE-toimiston aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli olemme varattuja puhelimessa, soitamme takaisin vielä samana päivänä, kun yhteydenottosi tapahtuu viimeistään klo 14.00.

Tutustu Työnhaun ohjaus -palveluun (tyonhaunverkkopalvelu.fi)

Muista myös Työnhaun startti -info verkossa perjantaisin klo 9.30.

Webinaarin sisältö ja osallistuminen (tyonhaunverkkopalvelu.fi)

Työnhaun verkkopalvelusta löytyy myös paljon valmiita tallenteita heti katsottavaksi.

Tutustu Työnhaun verkkopalvelun tallenteisiin (tyonhaunverkkopalvelu.fi)

Tutustu TE-palvelujen etusivulla (te-palvelut.fi) ajankohtaisiin uutisiin ja asiointiapuriin, joka palvelee sinua verkossa!

Lue asiointia koskeva tiedote kokonaisuudessaan (pdf)


Oma
asiointi