Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Tutustu nyt tammikuun tapahtumatarjontaan

Vuoden 2018 alkuun on enää vain pari päivää, joten nyt onkin hyvä aika tutustua mitä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri tarjoaa alkavalle vuodelle. Mukana on mm. työnhaun luentoja, palveluesittelyjä sekä rekrytilaisuuksia!

Haluaisitko vinkkejä CV:n ja hakemuksen kirjoittamiseen? Tai tarvitsetko neuvoja työhaastatteluun valmistautumisessa? Ilmoittaudu nyt mukaan Erotu eduksesi työnhaussa -luennolle, joka järjestetään pe 19.1. klo 12.30.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa uudenlaisia henkilökohtaisia valmennuspalveluja alueen työnhakijoille. Yli 30-vuotiaille tarkoitetun Taidot käyttöön -palvelun esittelytilaisuus pidetään ke 10.1. klo 10 ja viikkoa myöhemmin ke 17.1. klo 12 alle 30-vuotiaat vastavalmistuneet pääsevät kuulemaan Uralle! -palvelusta. Molemmissa tilaisuuksissa työnhakijat pääsevät tapaamaan palvelua tuottavia yrityksiä.

Tammikuun aikana myös rekrytään eri yrityksiin uutta työvoimaa! Tule siis tutustumaan Oulun asiointipaikkaan millaisia töitä tarjoavat:

Tapahtumakalenteristamme löydät näiden lisäksi myös tulevat rekrytointi- ja kesätyömessut, joissa sinulla on mahdollisuus tavata TE-toimiston asiantuntijoita.


Oma
asiointi