Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Työllistymistä edistävää monialaista palvelua tarjotaan kunnissa jatkossakin

Pohjois-Pohjanmaan työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalveluverkoston (TYP) uusi johtoryhmä aloitti toimintansa tällä viikolla. Johtoryhmän puheenjohtajaksi valittiin BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula Oulusta ja varapuheenjohtajaksi perusturvajohtaja Eliisa Tornberg Limingasta. TE-toimiston asettamaan johtoryhmään kuuluvat lisäksi edustajat alueen muista kunnista, TE-toimistosta, Kelasta ja Pohjois-Pohjanmaan Liitosta.

Monialaisen yhteispalveluverkoston muodostavat kaikki Pohjois-Pohjanmaan kunnat, Kela sekä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto. Verkoston yhteistyösopimus on jatkettu vuosille 2019-2021 tai siihen saakka, että maakuntauudistus astuu voimaan.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu on tarkoitettu pitkäaikaistyöttömille, joiden työllistymisen esteitä voivat olla sopivien työpaikkojen ja koulutuksen puutteen lisäksi terveydelliset ja elämänhallinnalliset ongelmat. Asiakkaiden työllistymistä edistetään tarjoamalla heille TE-palveluja sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja yhteen sovitettuina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Lisätiedot:
TYP-verkostopäällikkö Anna-Liisa Lämsä, Oulun kaupunki, p.050 442 9485, anna-liisa.lamsa(at)ouka.fi

Palvelujohtaja Marita Rimpeläinen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 295 056 713, marita.rimpelainen(at)te-toimisto.fi


Oma
asiointi