Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Työnantaja - hanki työvoimaa rekrytointitapahtumasta

Rekrytointitapahtuma MeiränRekry järjestetään 24.1. klo 14.00 - 18.00 Seinäjoki Areenassa. Yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa järjestettävä tapahtuma kerää yhteen työnantajat ja työnhakijat. Alkutalven suurimpaan rekrytointitapahtumaan on ilmoittautunut jo hyvä määrä yrityksiä. Tänä vuonna esimerkiksi Atria on mukana tapahtumassa.

 

"Sähköisten hakupalvelujen aikana aitojen, kasvotusten tapahtuvien kohtaamisten merkitys korostuu. Rekrytointitapahtumat ovat yksi keino osaajapulan selätykseen, toteaa yritysasiantuntija Johanna Olsson Etelä-Pohjanmaan TE-palveluista. Vaikka juuri tällä hetkellä ei rekrytointitarpeita olisikaan, yrityksen esillä olo ja positiivisen mielikuvan rakentaminen on erittäin tärkeää, jatkaa Olsson.

Työnantajia etsitään nyt näytteilleasettajiksi. Jo nyt  on ilmoittautunut mukaan lähes kolmekymmentä yritystä. TE-Palvelut haluaa tarjota maksuttoman näytteilleasettajapaikan mahdollisimman monelle yritykselle. Näytteilleasettajaksi iImoittautuminen päättyy 31.12.2018. Tapahtuma on maksuton sekä työnantajille, että työtä hakeville.  

 

Lisätiedot:

MeiränRekry - rekrytointitapahtuma

Tapahtuma myös Facebookissa

 

TE-Palvelut

asiantuntija, yrityspalvelut Johanna Olsson p. 0295 046 605

palveluesimies, Matti Keltamäki p. 0295 046 561

 


Oma
asiointi