Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Työnhakua ja urasuunnittelua edistämään valmennuksilla!

Lähde huhtikuussa kehittämään työnhakutaitojasi tai selkiyttämään omia uravaihtoehtojasi.

Viiden päivän työnhaun perusteet -valmennuksissa Oulussa 9.4. ja 23.4., Raahessa 16.4. ja Ylivieskassa 23.4. saat neuvoja niin oman osaamisen kartoittamiseen kuin työnhakukanavien monipuolistamiseen.

Koetko tarvitsevasi ohjausta ja neuvontaa ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämiseen? Hae mukaan kaiken ikäisille työnhakijoille tarkoitettuihin uravalmennuksiin Raahessa 9.4. ja Pulkkilassa 16.4. Uravalmennusta on myös tarjolla Koillismaalla asuville maahanmuuttajille Kuusamossa 16.4. alkaen.

Kiinnostaako työ ulkomailla, mutta et ole varma miten hakea? Kuusamossa alkaa 9.4. Valmiina lähtöön -valmennus, jossa saat tietoutta työmarkkinoista sekä työnhausta Euroopan alueella.

Kuulo- ja kuulonäkövammaisilla on myös mahdollisuus saada ohjausta työnhakuun, kun viittomankielen työnhaun valmennus alkaa Oulussa 23.4.

Erotu eduksesi työnhaussa -luento avustaa sinua hakemuksen ja ansioluettelon teossa sekä neuvoo haastatteluun valmistautumisesta. Voit osallistua 5.4. järjestettävälle luennolle TE-toimiston asiointipaikkojen lisäksi myös Kiimingistä, Utajärveltä ja Vaalasta.

Miten voit käyttää sosiaalista mediaa hyödyksesi työnhaussa? Tähän kysymykseen vastauksia voit löytyy webinaaristamme 19.4.

Myöhemmin alkavat valmennukset ja muut tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.


Oma
asiointi