Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Työnhakuun liittyvä kysely on käynnistynyt yhteistyössä Kohtaanto 2017 -hankkeen kanssa

Kysely on suunnattu kaikille Saarijärven-Viitasaaren seudun ja Äänekosken alueen työttömille ja työssä oleville työnhakijoille, jotka ovat TE-toimiston asiakkaina. Lisäksi kysely lähtee joukolle alueen ammatillisen koulutuksen opiskelijoita.  Kysely on osa Kohtaanto 2017 –hanketta, jonka tarkoituksena on selvittää ja ehdottaa keinoja, miten alueen työnhakijat löytäisivät paremmin töitä sekä yritykset ja työnantajat osaavaa työvoimaa. Kyselyssä pyydetään vastaajia ottamaan kantaa työnhakuun ja työllistymiseen liittyviin seikkoihin ja kertomaan omia kokemuksia asiasta.

Kaikkia kyselyn saaneita pyydetään vastaamaan siihen. Näin saadaan mahdollisimman hyvä kuva alueen tilanteesta ja voidaan paremmin tarttua ongelmakohtiin ja ratkaista niitä paikallisella tasolla.

Vastauksia pyydetään 1.5. mennessä.

Hanke on Euroopan sosiaalirahaston ESR:n hanke. Sitä rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus, alueen kunnat ja POKE. Asiantuntijana on ollut Mikko Kesä Oy.

Jos et ole saanut sähköpostia ja koet kuuluvasi kohderyhmään voit pyytää vastauslinkin osoitteesta  tarja.naskila@poke.fi tai piia.jarvenpaa-kansikas@poke.fi.

Lisätietoja: projektipäällikkö Tarja Naskila, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 561 1542, tarja.naskila@poke.fi tai projektisuunnittelija Piia Järvenpää-Kansikas, p. 040 487 4139,piia.jarvenpaa-kansikas@poke.fi


Oma
asiointi