Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Uusi työ -palvelun alkoi Etelä-Pohjanmaalla 1.8.2017

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkaille on alkanut elokuun alussa uudenlainen työllistymistä edistävä palvelu. Palvelu on suunnattu Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat yli 50 – vuotiaita ja yli kuusi kuukautta työttömänä olleita. Tavoitteena palvelussa on löytää asiakkaalle joko työpaikka tai muu työllistymistä edistävä palvelu.

Uusi työ

Etelä-Pohjanmaalla palvelun nimeksi valikoitui Uusi työ. Asiakas valitsee kolmesta palveluntuottajasta yhden enintään kuuden kuukauden ajaksi. Palvelun aikana TE-toimisto ei tarjoa asiakkaalle aktiivisesti palveluja, mutta hoitaa viranomaistehtävät, esimerkiksi työttömyysturvalausunnot ja muut viranomaistehtävät. Palvelu on käynnistynyt 1.8. alkaen ja se on asiakkaalle vapaaehtoista ja maksutonta.  

Palvelun taustalla on hallituksen budjettiriihessä 1.9.2016 tekemä päätös tehostaa työvoimapalveluita ja lisätä yksityisten palveluntuottajien käyttöä TE-palveluissa.  

Palveluntuottajat  

Etelä-Pohjanmaan alueelle on valittu tarjouskilpailutuksen perusteella kolme palveluntuottajaa:

  • Valmennuskeskus Puplic 
  • Spring House Oy 
  • Vimida Oy / VMP Group 

Uusi työ – palveluun ilmoittaudutaan Etelä-Pohjanmaan TE-palveluiden www-sivujen kautta 1.8.2017 alkaen. Palveluntuottaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen viiden päivän kuluessa.  

Infotilaisuudet

Elokuun puolessa välissä TE-palvelut järjestää yhdessä palveluntuottajien kanssa infotilaisuuksia viidellä eri paikkakunnalla ympäri maakuntaa. Palvelusta kiinnostuneita pyydetään tulemaan paikalle. Infotilaisuuksien ajakohdat ja paikkakunnat löytyvät ao. linkistä.

Lisätiedot:  

Työttömien määräaikaishaastatteluja tukevat palvelun tuottajat valittu 

Uusi työ -palvelu

Palvelujohtaja Jukka Huhtiniemi p. 0295 046 549, jukka.huhtiniemi(at)te-toimisto.fi

Palvelujohtaja Katri Lehto p. 0295 046 581, katri.lehto(at)te-toimisto.fi 


Oma
asiointi