Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Uuteen vuoteen uusin valmennusryhmin

Työnhaun perusteita, verkostojen luontia ja maahanmuuttajien urasuunnittelua. Sitä on tarjolla uuteen vuoteen. Perusvalmennukset suorittaneille Next Level -valmennukset, joissa voit kehittää omia työnhakutaitojasi eri teemoilla. Ilmoittautumiset valmennuksiin löydät tapahtumakalenteristamme.

Huomaathan, että valmennuksiin osallistumisesta sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa omassa työllistymissuunnitelmassa. Tutustu valmennustyyppeihin täältä.

Työnhakuvalmennukset

Työnhaun perusvalmennuksissa saat tarvittavat tiedot, miten pääset alkuun työnhaussa. Valmennuksissa on tarjolla 5-8 päivän ryhmiä, joissa 5 päivän aikana käyt läpi työnhakuprosessin kokonaisuudessaan ja opit hakemaan työtä tavoitteellisesti. Työnhakuprosessin läpikäynnin lisäksi 7-8 päivän valmennuksissa pääset mm. tekemään video-CV:n ja luomaan oman hissipuheesi.

Perusvalmennus, 5pv:

Perusvalmennus, 5 pv + erikoissisältö 2-3 pv:

Next Level

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus max. 8 päivää eri teemoja tammi-helmikuun tarjonnasta. Valmennus on tarkoitettu työnhaun perusvalmennukset käyneille. Valmennukseen on jatkuva haku ja valmennukset järjestetään sekä verkossa että lähipäivinä Oulussa.

Uravalmennukset

Kaipaatko tietoa ja neuvontaa omaan ammatinvalintaasi? Mietitkö koulutukseen hakeutumista? TE-toimiston uravalmennukset avustavat sinua selkeyttämään urasuunnitelmiasi.

Maahanmuuttajille:


Oma
asiointi